Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
gallows_f4 Katılımcı Üye

Kayıt: Aug 09, 2008 Mesajlar: 23 Nerden: İstanbul / Beykoz
|
Tarih: Pzr Ağu 24, 2008 6:42 am Mesaj konusu: Africa twin'e kaç litre yağ koyulur... |
|
|
Africa twin'e kaç litre yağ koyulur...
yeni oldu alalı ve ilk defa yağ değiştiricem
birde kaç binde yağı değiştireyim _________________ Mert YILMAZ
__AFRICA TWIN__ |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
gamsiz Tecrübeli Üye

Kayıt: Oct 12, 2006 Mesajlar: 219 Nerden: istanbul göztepe
|
Tarih: Pts Ağu 25, 2008 12:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
afrikan hayırlı olsun. 3,5 litre yag gidiyor yag filitresinide degiştrince 5000 kn de bir degiştirirsen iyi olur ama aradabir kontrol edip yağ eksitip eksitmedigine bakmak gerekir. tekrar hayırlı olsun _________________ YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,
YA DA YOLDAN ÇEK
535 7612526 |
|
Başa dön |
|
 |
gallows_f4 Katılımcı Üye

Kayıt: Aug 09, 2008 Mesajlar: 23 Nerden: İstanbul / Beykoz
|
Tarih: Çrş Ağu 27, 2008 11:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
gamsiz demiş ki: |
afrikan hayırlı olsun. 3,5 litre yag gidiyor yag filitresinide degiştrince 5000 kn de bir degiştirirsen iyi olur ama aradabir kontrol edip yağ eksitip eksitmedigine bakmak gerekir. tekrar hayırlı olsun |
cevabın ve hayırlı olsun dileğin için teşekkürler. ani bir yola düşme vakkası yaşadığımdan deneme yanılma yöntemine başvurmak zorunda kaldım. ortaya çıkan sonuç 2,600 ve yağ çubuğunun iki çizgisinin tam üstüne geldi. yağı boşaltırken karter tapasından boşalttığım halde bir yanlışlıkmı yaptım aceba  |
|
Başa dön |
|
 |
naproksen Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 28, 2008 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 2.6 litre olması lazım. bende yeni aldım ve yağı en son serviste değişti ve orda 2.6 litre olarak yazıyordu.
Arkadaşlar bende kendi yağ değişim işlemlerimi kendim değiştirmek istiyorum. Yağ filtresi değişim işlemini resimli anlatabilecek olan var mı, ve ya daha önce anlatıldımı. Ve bir neyi kaç km de değiştiriyorsunuz bu konuda yazıldıysa linkini bilen buraya koyarsa çok büyük hayır işlemiş olur...  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|