Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
pilot06 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 15, 2008 3:22 pm Mesaj konusu: yeni motor alacaklara tavsiyeleriniz. |
|
|
arkadaşlar motora olan merakın çok eski yalnız kendime ENDURO model olarak transalp veya yeni çıkan yamaha tenere düşünüyorum. biliyorum hepiniz yeni başlayan için küçüç cc motor yugun diyorsunuz ilk defe alacagım inşaallah tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. buarada yaş 39 ismim hasan. hepinize şimdiden teşekkür ederim. _________________ birgün ahkeşke demektense bugünden dene 544-7155670 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
jason_anderson Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 15, 2008 5:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu konuda ağzı olan herkes konuşur sevgili kardeşim. Bana sorarsan bu işi gerçekten layıkıyla yapan dost bir kişi ile karşılıklı oturarak konuşmanızı öneririm.
Boy, kilo, yetenek, eğitim, tecrübe, zevk vs.. gibi yüzlerce kriter var. Şahsi kanaatim başlangıç motoru olarak TA (650 cc, 86 cm sele yüksekliği, 200 kg) ya da Tenere (660 cc, 89,5 cm sele yüksekliği, 185 kg) uygun olmaz. Daha küçük cc ve düşük sele'den başlamak ilerisi için önemli avantaj sağlar.
Tercihiniz ne olursa olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. _________________ Honda Varadero 2008 A Rh (+)
"There are no shortcuts to any place worth going." Sills, 1929
www.bestcatch.net |
|
Başa dön |
|
 |
pilot06 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 15, 2008 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim ksrdeşim boy 184 kilo 892 kaç cc tavsiyendir. _________________ birgün ahkeşke demektense bugünden dene 544-7155670 |
|
Başa dön |
|
 |
sipsivri Tecrübeli Üye

Kayıt: Mar 21, 2008 Mesajlar: 117 Nerden: Göztepe-İstanbul
|
Tarih: Pts Hzr 16, 2008 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Boyun ve kilon her iki motor içinde yeterli.Ama bu motorları kullanmak için biraz tecrübe sahibi olman lazım.Daha küçük bir makine ile trafikte hiç değilse 6-7 ay dolaşırsan bu motorları çok rahat kullanırsın.250 cc lik bir motorla olabilir.184 cm ve 89 kg ya daha küçüğü biraz şekilsiz durabilir.Ama kendine güveniyorsan iyi
bir eğitim alarak(Honda,BMW veya Süleyman Memnun'dan) direk bu motorlarlada başlayabilirsin.Bir arkadaşım BMW R 1200 GS ile motora başladı ve gayet iyi gidiyor.Kendini riske atmadan,tedbirli,kurallara uygun olarak kullanarak alışma devresini geçirebilirsin |
|
Başa dön |
|
 |
pilot06 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Hzr 16, 2008 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
sipsivri, teşekkür edrim bilginiz için. Sizlerinde dediği dibi küçük cc muhakkak ilk için önemli ama ben uzun seyahatler için bu makinaların uygun oldugunu ögrendiğim için almışken bunu alayım iyibir egitmenin kontrolünde iyibir ileri sürüş egitimi alarak başlamak istiyorum. saygılarımla. _________________ birgün ahkeşke demektense bugünden dene 544-7155670 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|