Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 11, 2008 4:26 pm Mesaj konusu: PRATİK GAZ KOLU |
|
|
Bazı kullanan kişileri görmüştüm.
Uzun yolda gaz elciğini çeviren bilek, o pozisyonda sabit tutarken gerçekten yoruluyor.
Bu durumda aklıma şu soru geliyor, motorsikletlerde orjinalinde neden cruise kontrol yok?? )).
Ama bir düğme ile gazı belli bir noktada sabitlemek ya da tekrar boşa çıkartmak kulağa hoş geliyor.
(Olmaması gerekli tabii.Çünkü elin elcikten ayrılmaması ve gaz azaltmaya -kesmeye ve fren yapmaya her an hazır olması gerekli diye düşünüyorum).
Soru:
Kullanan var mı..? (Ve bilgim olmadığı için soruyorum) gaz kesmek için özel bir manevra gerekiyor mu?
Şehir içi kullanımda zorluk yaratıyor mu?
http://www.devsepet.com/throttle-rocker-pratİk-gaz-kolu-p-72921.html?cPath=269_3056 _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
cenker Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 12, 2008 7:10 am Mesaj konusu: Re: PRATİK GAZ KOLU |
|
|
lacivert demiş ki: |
Bazı kullanan kişileri görmüştüm.
Uzun yolda gaz elciğini çeviren bilek, o pozisyonda sabit tutarken gerçekten yoruluyor.
Bu durumda aklıma şu soru geliyor, motorsikletlerde orjinalinde neden cruise kontrol yok?? )).
Ama bir düğme ile gazı belli bir noktada sabitlemek ya da tekrar boşa çıkartmak kulağa hoş geliyor.
(Olmaması gerekli tabii.Çünkü elin elcikten ayrılmaması ve gaz azaltmaya -kesmeye ve fren yapmaya her an hazır olması gerekli diye düşünüyorum).
Soru:
Kullanan var mı..? (Ve bilgim olmadığı için soruyorum) gaz kesmek için özel bir manevra gerekiyor mu?
Şehir içi kullanımda zorluk yaratıyor mu?
http://www.devsepet.com/throttle-rocker-pratİk-gaz-kolu-p-72921.html?cPath=269_3056 |
Lacivert bazı touring motorlarda örneğin; R 1200 RT, Honda Goldwing' de var cruse control var.
Verdiğin link arızalı, ama ben anladım bahsettiğin aleti. Uzun yolda kullanışlı olabilir, en azından carpal-tunel (umarım doğru yazmışımdır) sendromu için yararlı bir ürün.
Fakat şehir içi sürüşlerde bana kalırsa riskli, geç freneja sebep olur gibi gözüküyor. _________________ M. Cenk Ertükel
A Rh (-)
0532 745 03 47
R1150 GS 2001-Gümüş At
 |
|
Başa dön |
|
 |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 12, 2008 8:43 am Mesaj konusu: Re: PRATİK GAZ KOLU |
|
|
"Verdiğin link arızalı, ama ben anladım bahsettiğin aleti. Uzun yolda kullanışlı olabilir, en azından carpal-tunel (umarım doğru yazmışımdır) sendromu için yararlı bir ürün.
Fakat şehir içi sürüşlerde bana kalırsa riskli, geç freneja sebep olur gibi gözüküyor."
Teşekkür ediyorum Cenker, kaygım bu yöndeydi benim de.
Linki tkrar veriyorum.Zaten orada da aydınlatıcı bilgi yoktu.
Sevgilerimle. (Doğru, ancak iki "n" ile: Carpal Tunnel ya da Karpal Tünel)
http://www.devsepet.com/motosiklet-aksesuarları-diğer-aksesuarlar-c-269_3056_3061.html _________________ Transalp Oleyyyy!
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . &
En son lacivert tarafından Prş Hzr 12, 2008 12:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 12, 2008 8:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Link çalışmazsa www.devsepet.com a girip önce motorsiklet aksesuarlarını , takiben diğer aksesuarları tıklaman yeterli olacak.İlk ürün sanıyorum.
Sevgiler tekrar _________________ Transalp Oleyyyy!
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
 |
2fast2 Yeni Üye

|
|
Başa dön |
|