Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
edo Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr Tem 02, 2006 10:36 pm Mesaj konusu: kle 500 |
|
|
merhabalar,
93 model kle 500 sahibiyim. gectigimiz aylarda motorun kranki kirildi. arama calismalarim devam ediyor ama bir turlu bulamadim. krankin yaninda piston ve sekman da gerekiyor. krank kaynak olmayacak bir yerden kirildi. bu konuda yardima ihtiyacim var. cunku sifiri biraz pahali. hatta tam makina da olabilir. tesekkurler. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
okuryazar Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 8:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili edo,
Zor bir konu sormuşsun sanıyorum onun için cevapsız kalmış. Doğrusu ben de bilmiyorum. Ancak değerli üyelerimizden vetmemo önceden ve tol halen KLE500 sahibiler. Özel mesajdan ulaşırsan sana mutlaka yardımcı olacaklardır. Belki topiği görmemiş olabilirler diye düşündüm. Kolay gelsin. Sevgiler.
Bir de sanıyorum tanışma topiği açmamışsın. Tanışma bölümüne kendini kısaca tanıtan bir mesaj yazarsan arkadaşlarımız seni tanırlar. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
|
vetmemo Demirbaş Üye
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 9:39 am Mesaj konusu: |
|
|
İMES sanayi sitesinde her türlü krank ı kaynatan ustalar var.Oraya bir gideceksin.
Kesinlikle yapılır. _________________ TENERE 660
|
|
Başa dön |
|
|
kulekci Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 10:13 am Mesaj konusu: |
|
|
KRANK KAYNATMAK MI? YAPMAYIN LUTFEN
DAHA SONRA BAŞINIZA DAHA BUYUK BİR OLAY GELMESİN.
Usta sağlamsa tabi olabilir diyeceksiniz ama...
Tabi maddiyata da bağlı ya da paran olsa bile bulamayabilirsin.
Benden sana tavsiye ebay'dan ara kawasaki kle 500 krank diye kullanılmış bulabilirsin. Derviş duymasın ama daha ucuza bile geldigi oluyor
Interneti bir gezin derim ben ama noolur kaynatma _________________ RAKİPSİZİM ÇÜNKÜ PERSONELİYİM |
|
Başa dön |
|
|
TOL Kıdemli Üye
Kayıt: Jul 14, 2004 Mesajlar: 600 Nerden: İstanbul/Ataşehir
|
Tarih: Pts Tem 03, 2006 10:35 am Mesaj konusu: |
|
|
EDO öncelikle geçmiş olsun inşallah işini çabuk halledersin, arızalı makina ile sezonu kaçırmak nasıl bir şey biliyorum.
Şinasi abi'nin dediği gibi yeni gördüm ve hemen kendi ustamı aradım, yapılıyor ama her kırık kaynak olur diye bir şey yok, kırık yerine göre bakılması lazım dedi, İzmir'desin nasıl olur bilmiyorum.
bu arada çıkması için motorturk.net'e bi mesaj bırak orayı takip eden bir iki parçacı arkadaş var, bana enteresan 1-2 parça için fiyat veren çıkmıştı ama hiç alışverişim olmadı.
kolay gelsin. _________________ Tolga------------------------------------------- |
|
Başa dön |
|
|
|
|