Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cenker Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Nis 24, 2007 4:19 pm Mesaj konusu: Fotoğraf gönderme hakkında |
|
|
Arkadaşlar avatar ve imzama foto eklemeyi biliyorum. Fakat birtürlü mesajda birden çok fotoyu göndermeyi yapamadım. İmageshack ta fotolar tek tekmi seçilip tag içerisinde mesaja yapıştırılıyor. Eğer böyleyse çok uzun zaman alır. Bana yardımcı olursanız sevinirim, paylaşacağım fotolar var.
Teşekkürler,keyifli sürüşler dilerim. _________________ M. Cenk Ertükel
A Rh (-)
0532 745 03 47
R1150 GS 2001-Gümüş At
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Alaforten Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Nis 24, 2007 5:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
[img] buraya resmin olduğu adresi kopyalayıp yapıştırıyorsun [/img]
her fotoya aynı işlemi tekrarlıyorsun
bu kadar basit
sonuç: İLGİNÇ RESİMLER _________________ DL 650A VSTROM
"Farım da hep açık, yolum da" |
|
Başa dön |
|
 |
kapadokya Tecrübeli Üye

Kayıt: Dec 15, 2006 Mesajlar: 441 Nerden: Parthenia(Antik çağ Bartın)
|
Tarih: Sal Nis 24, 2007 7:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Enduro dostları..
Aşağıda linkini bulacağınız sitenin yardımıyla,gezi vb..fotoğraflarımızın sitemize nasıl eklenmesi gerektiği konusuna dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışmak istiyorum.
Öncelikle PC nizde kayıtlı olan bir fotoğraf programı yada Digital fotoğraf makinenizin yardımıyla fotoğraf boyutunu en fazla 640x480 boyutunda ayarlayınız..
EKLEME İŞLEMİ:
http://www.imageshack.us/
İlk evela yukarıdaki linki tıklayarak fotoğraf sitesi ana sayfasını açınız,hemen ardından
2.Aşamada gösterilen 640x480 seçeneğini tercih ediniz ve ''Gözat'' butonunu tıklayarak,büyüklük ölçüleri önceden ayarlanmış olan PC 'deki fotoğrafınızı belirleyiniz..
''Aç'' butonunu tıklayarak seçmiş olduğunuz fotoğrafınızı ''Host it'' butonunu tıklayarak upload etmeye başlayacaksınız,bu aşamada lütfen biraz bekleyiniz kısa bir süre sonra fotoğraf adresiniz size dönecektir
4.Aşamada beliren fotoğraf adreslerinden,''Hotlink for forums (1)'' yazılı olan adresi ,farenin sağ tuşu ile kopyalayınız ve Endurocu.com sitesindeki ilgili mesaj sayfasına yapıştırınız.
DİKKAT! :3.Aşamanın sonunda,''Host it''butonuna basmayı ihmal etmeyiniz.
Göndereceğin fotoğrafların büyüklüğünü,''Önizleme'butonu ile izleyerek görebilirsin....
Haydi kolay gelsin.. _________________ Tarihin imbiğinden süzülen kent,AMASRA

En son kapadokya tarafından Sal Nis 24, 2007 8:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
kapadokya Tecrübeli Üye

Kayıt: Dec 15, 2006 Mesajlar: 441 Nerden: Parthenia(Antik çağ Bartın)
|
Tarih: Sal Nis 24, 2007 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Umarım yardımım dokunmuştur..  _________________ Tarihin imbiğinden süzülen kent,AMASRA
 |
|
Başa dön |
|
 |
cenker Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Nis 24, 2007 8:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkür ederim sayenizde fotolarımı gönderebildim. Bakım onarım servis bölümünde, Transalpe sis farı uygulaması başlığında görebilirsiniz.
Mutlu sürüşler. _________________ M. Cenk Ertükel
A Rh (-)
0532 745 03 47
R1150 GS 2001-Gümüş At
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|