Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Sevgili Arkadaşlar,
Uzun zamandır motorumu satmayı düşündüm.Ancak vazveçtim.Şimdi motorumu biraz geliştirmeyi düşünüyorum.Xenon far , gidon amortisörü ve Akrapoviç tüp takacağım.
Bilen veya daha önce motoruna bu modifikasyonları yapan arkadaşlardan bu işlemlerin artılarını ve eksilerini yazmalarını rica ediyorum. _________________ Oro
KTM 640 Adventure
34 TU 3004
Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 732 Nerden: istanbul OFFLINE
Tarih: Pts Ksm 27, 2006 10:25 pm Mesaj konusu:
Orhan Üstat merhaba sana bu konuda yardımcı olabilecek ve aydınlatacak kişi Hardsaw Özkan 'dır halen kullanıyor akrapoviç ve karbiratör performans kiti bu konularda tezi var bi danış derim selamlar _________________ KTM EXC 450 R
Tarih: Sal Ksm 28, 2006 10:05 am Mesaj konusu:
Hiç kimse boşuna uğraşmasın sonradan takılan susturucular motosiklete ğüç vermez aksine kaybettirir ve yakıt artar sadece dışardan başkasına ses çok hoş gelir.Uzun sürüşlerde sürücünün beyni ve reflesklerini tamamen bitirir. _________________ ÇÖL TİLKİSİ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız