Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pts Mar 31, 2014 10:51 pm Mesaj konusu: Güzel İzmir'de Egeyeli ile buluştuk.
Merhaba dostlar,
Yurdun bir kısmı Mart ayının son günlerinde bizlere yaşattığı soğuklarla mücadele ettiği şu günlerde, Ege adeta yaz mevsimine şimdiden girdi. Cam gibi parlak ve masmavi bir gökyüzünün altında, insanı terletmeyecek kadar sıcak bir hava sürekli biz motosiklet sürücülerini yollara, dağlara çağırıyor.
Ben de bu havayı kaçırmamak için hem iş hem ziyaret moduyla bugün İzmir'e gittim.
Kahramanlar'da Rüzgar Motor'u işleten sevgili Hulusi'nin yanında laflarken Formumuzun İzmir'den katılımcısı Hüsnü KENTLİ "Egeyeli" KLE 500 ü ile çıka geldi. Oradan buradan derken Endurocu.com forumlarından birbirimiz tanıdığımızı anladık. Sonrasında sitemizin demirbaşlarından sevgili "Türkizmir" Göksel'i iş yerinde ziyaret ettik. Oradan da İnciraltında çay keyfi ile sohbete devam ettik.
Ben de bugünü birkaç foto ile paylaşmak istedim...
[/img][/img]
Egeyeli
[img][/img]
Bendeniz
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img][/url] _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK
Harikasınız, süpriz ziyaretiniz ile hem çok sevindim hemde bana vakit ayırmış olmanızdan dolayı onur duydum. EGEYELİ ile de tanışıp muhabbet etmekten ise büyük keyif aldım. Herzaman bekliyorum, tüm Endurocu.com üyelerinin soluklanma bir çay molası verme ihtiyacı duyduğunda bana ulaşmalarını, bir bardak çay eşliğinde dostluğu pekiştirmeyi dilerim.
Tarih: Sal Nis 01, 2014 10:00 am Mesaj konusu:
Havaların iyice güzelleşmesi ile böyle buluşmaların sıklaşması dileğiyle Bu arada Üçyol taraflarında gördüklerim sizlerdiniz yanılmıyorsam _________________ ! Caponord !
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız