Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
erdem_35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Mar 25, 2013 9:31 am Mesaj konusu: Transalp Zincir koruma - Far koruma |
|
|
Arkadaşlar daha önce konuştuğumuz zincir ve zincir koruma siparişlerim elime ulaştı. Ufak bir kırmızı modifikasyon ile montajlanmış hali
Selam arkadaşlar geçen haftaki zircir kopmasından dolayı, arka dişlinin üzerindeki plastik zincir muhafaza parçası kırıldığından bu parça arayışına girdim. Fakat TR de bu ürünü bulmadım !! Honda fabrikasında yok yurt dışı sipariş ile geliyor fiyat 105 tl . Onun yerine alternatif 2 adet daha farklı parça buldum . Biri ebay üzerinden gelebiliyor diğeri touratech'in ürettiği bir malzeme. Tr de bulabileceğim yer var ise konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
100 TL ( EBAY )
120 TL ( TOURATECH )
105 TL ( ORJ HONDA )
-----------------------------------------------------------------------
Sipariş etmişken bunuda alsam mı diye düşündüm .

En son erdem_35 tarafından Cmt May 11, 2013 12:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Mar 25, 2013 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Ebay'de satılan daha şık görünüyor ama Touratech'in malzemeleri de güzel oluyor.
Ya aslında far koruması ben de istiyorum ama gereksiz pahalıya satılıyor. Kafamda birkaç fikir var ama bilemiyorum... Aslında TA'cılar bir araya gelip bu parçaları birilerine ürettirsek çok daha ucuza gelebilir.
Bu arada karter koruması da lazım aslında...  _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
 |
derin Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Mar 25, 2013 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mümkün olduğunca olası kaza ya da yana yatma durumlarında vücudu kesecek ya da delecek kadar sivri ve keskin kenarları olan parçalardan uzak durulması gerekir kanaatindeyim. Bu gibi durumlarda esneyebilecek, vücuda girmektense kırılmayı tercih edecek parçalar her zaman daha güvenlidir. |
|
Başa dön |
|
 |
erdem_35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Mar 25, 2013 1:50 pm Mesaj konusu: parça |
|
|
emrello demiş ki: |
Ebay'de satılan daha şık görünüyor ama Touratech'in malzemeleri de güzel oluyor.
Ya aslında far koruması ben de istiyorum ama gereksiz pahalıya satılıyor. Kafamda birkaç fikir var ama bilemiyorum... Aslında TA'cılar bir araya gelip bu parçaları birilerine ürettirsek çok daha ucuza gelebilir.
Bu arada karter koruması da lazım aslında...  |
Emrolla aynı fikirdeyim bir üretici bulmamız lazım bu ihtiyaç olan parçalar atla deve degil. Far koruması için aldığın fiyatı tam bilmiyorum ama 40 euro diyor , Ayrıca touratech bana hitap etmedi illaki malzeme kalitesi güzeldir tahmin ediyorum ama görsel kötü  |
|
Başa dön |
|
 |
erdem_35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Mar 25, 2013 1:53 pm Mesaj konusu: parça |
|
|
derin demiş ki: |
Mümkün olduğunca olası kaza ya da yana yatma durumlarında vücudu kesecek ya da delecek kadar sivri ve keskin kenarları olan parçalardan uzak durulması gerekir kanaatindeyim. Bu gibi durumlarda esneyebilecek, vücuda girmektense kırılmayı tercih edecek parçalar her zaman daha güvenlidir. |
Haklısın derin. Gezi için senide davet ettğimiz gün zincirin kopmasıyla arka zincir üstündeki koruyucu plastik parça, kopmanın etkisiyle artçımın bacağında morluğa sebebiyet verdi. Hangi parça nasıl zarar verir belli olmuyor. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|