Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Pzr Şub 17, 2013 11:53 pm Mesaj konusu: Sezon yaklaşıyor XJR sezona hazır :) |
|
|
Herkeze merhabalar. İki hafta önce gittiğim kuşadası gezisinde bir video çekmiştim. Hatta sitemizin forumlarına da eklemiştim. Videoda da görüldüğü gibi debriyaj balatalarım artık ömrünü tamamlamaya başlamış üst devirlerde ve ani gaz açmalarda kaydırmaya başlamıştı. EE bizim emektar 50000 km yi devirmişti artık. 98 nm tork üreten 1200 cc motora ve 4in1 Remusun sesine balatalar iyi bile dayandı bence. Bu arada bir önceki yağ filtre değişimini yapalı da yaklaşık 4000 km olmuştu. Yeni sezona sıkı bir hazırlık kapıdaydı yani. Ben de cumartesi günü Ege Motor - Rıdvan Usta ve oğlu Umut un yanına gittim. Rıdvan abi bir derya. Balata konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünürken bende orjinal Yamaha Balatalar olması lazım dedi ve raftan benim balataları çıkarı verdi. Allah dedim. O zaman hemen değiştirelim. Balataları 6-7 yıl önce birisi ısmarlamış fakat almamış. Bana kısmetmiş.
Yağ olarak herzamanki gibi 10/50 ipone katana yı tercih ettim. Filtre ve yağ da Ege motorda vardı. Hava filtresi temizlenen tip olduğundan temizleyip taktık. Bujiler Dpr 8 ea 9 NGK. Son olarakta senkron ayarları oldu ve motor sezona hazır halae geldi..
Şu an 51300 de )
[IMG]http://i897.photobucket.com/albums/ac174/suzekom/7-
2_zpse5768057.jpg[/IMG]
Bozulmuş senkron.
Rıdvan usta ayarlıyor.
Sezona hazırız. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Şub 18, 2013 11:03 am Mesaj konusu: |
|
|
ilk festival sanırım DİDİM MOTOFEST, görüşürüz orada o halde  |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Pts Şub 18, 2013 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kısmet diyelim. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Sal Şub 19, 2013 10:59 am Mesaj konusu: |
|
|
suzeko, Makineye böyle yapılır bea... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Sal Şub 19, 2013 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bakmaya çalışıyoruz face. Canımızı emanet ettiğimiz motosikletlerimize gözümüz gibi bakmalıyız. Heleki yenileri bayağı bir pahalı iken  _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
|
|