Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
marushin Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Şub 16, 2013 11:18 pm Mesaj konusu: selam Ankaradan (yeni başlayan) |
|
|
Merhaba arkadaşlar, ehliyetimi alalı 1,5 yıl olsada yeni yeni motosiklet sürmeye başladım. temel sürüş eğitimi aldım. motosiklet sevdasına chopperlar ile tutulsam da, hemen enduro olarak dönüverdim
Başka iş planlarım yüzünden 7-8 ay önce işi bıraktım ama planlarım pek umduğum gibi gitmedi. Demem o ki çok cüzi bir bütçe ile motosiklet sevdamın peşinde koşuyorum. Bu yüzden çinli markalardan başka çarem yok. Bu sevda da öyle bir sardı ki, gece gündüz tüm derdim motosiklet oldu. Yapmam gereken dersler, çalışmalar var ama ben motosiklet inceleyip duruyorum.
Acilen motosiklet sahibi olursam belki kurtulurum.
Bu konuda bana taksitle önerebileceğiniz bir motosiklet varmıdır. 150-250 cc arası, mümkünse temiz ikinci el,
croos tarzı bir motosiklet alıp, yol endruroları lastiklerinden takmayı düşünüyorum.
fikirlerinizi bekliyorum.
teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Şub 17, 2013 12:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldiniz,
ben de buranın yenilerindenim. uygun maliyetli motor aradım ben de ve maalesef yok öyle bişey. 200cc civarı ve 2-3 bin civarı derseniz oldukca yeni str200 olabilir. ancak asfalt lastiği taksanız da motorun 15 beygirlik gücü size çok yeterli gelmeyebilir. üstelik lastik boyutuna çok dikkat etmeniz lazım. ama eğer bütceyi 4bin civarına çıkartırsanız NX4 bulabilirsiniz belki. |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Şub 18, 2013 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
marushin, Hoş geldin iyi forumlar _________________
|
|
Başa dön |
|
|
marushin Yeni Üye
|
Tarih: Pts Şub 18, 2013 10:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler yanıtlarınız için.
sonunda iki motosiklet arasında kaldım.
küba str 250 2013 model sıfır : toplam 4700 maliyeti var 15 taksit
kanuni cross 150 2011 model 14000km'de : 2400 maliyeti var 12 taksit
dediğim gibi yeni başlıyanım. boyum 174, kilo 80, yaş 31. mont, kask, dizlik aldım. eldivenle botum kaldı henüz. aradaki farka değermi sizce? neredeyse iki katı küba ama sıfır.
şu da varki 2-3 ay sonra hangisi olursa olsun, parayı buldummu değiştiririm |
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Şub 19, 2013 1:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz, yedek parçası v servisi bol olana yönelin..Kübada sıkıntılar var. ithalatçı firma pek çok parçayı henüz tamamlamamış ve pek çok str yatıyor yada muadil parça ile halletmeye çalışıyorlar... |
|
Başa dön |
|
|
|
|