Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Nis 14, 2011 9:07 am Mesaj konusu: |
|
|
gazyağı bildiğim kadarı ile kauçuk parçaları sertleştiriyor. Zincirin O-ringleride bu gazyağından etkilenebilir diye düşünüyorum.bunun yerine bir kutu WD40 temizlik için , bir kutu ketten sprey kullanabilirsiniz. ketten sprey heryerde bulunmuyor , internette büyük bir alışveriş mağazasının web marketinde mevcut. ben yeni aldım, birgün sonra elinizde oluyor. dileyene özel mesajla marketin ismini ve linkini gönderebilirim. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
erdal09 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Nis 14, 2011 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benzin o ring lere zarar verir ama, gaz yağı bulamazsam mazot kullanabileceğimi söylemişlerdi |
|
Başa dön |
|
|
oyucal Değerli Üye
|
Tarih: Prş Nis 14, 2011 1:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
İstanbul'da gazyağını Kartal Toprakyolda Shell Benzincisinde bulabilirsiniz arkadaşlar. Bende zamanında çok araştırmıştım bir forumdan arkadaş paylaşmıştı gidip almıştım. |
|
Başa dön |
|
|
lastman Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Nis 14, 2011 1:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
mithril17 demiş ki: |
Bildipimiz motor yağını (castrol10-40 w galiba kulandığım) güzelce zincire yediriyorum. |
Bu yönteme ıslak yağlama deniyor,günümüzde spreylerin kullanım kolaylığı nedeniyle artık pek başvurulmayan bir yöntem.
Ama geneleneksel olan pek çok işlem gibi buda oldukça sağlıklı bir uygulama... _________________ C.D
İstanbul
Afrika 98 |
|
Başa dön |
|
|
Yoldas Değerli Üye
|
Tarih: Cum Nis 15, 2011 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sakarya, temizleme ve yağlama işlemini yaparken her ne malzeme kullanırsan kullan diske bulaştırmamaya dikkat et . Aksi halde arka freni bir süreliğine de olsa unut Evet gazyağı bulursan haberimiz olsun.. |
|
Başa dön |
|
|
|
|