Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tormator Tecrübeli Üye
Kayıt: Sep 28, 2007 Mesajlar: 197 Nerden: Üsküdar - İstanbul
|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
"Satınca çok ararsınız gideni."
Doğru valla. Bir arkadaşım -o kendisini bilir- AT yi satıp TA almıştı. Ama ağlaya ağlaya tekrar AT ilanlarına bakıp bir tane Afrika buldu da Afrika'sına tekrar kavuşmuş oldu. _________________ XT660Z Tenere
http://tormator.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
iceboyTR Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
AT ile TA gerçekten birbirinden farklı karakterde motorlar. Her ne kadar dışarıdan aynı ebatta çift silindirli gibi dursalarda.
Bence caddeyi ve kıçının keyfini (pardon rahatını) sevenler için TA'yı yapmış honda, toprağı sevenler için AT'yi. _________________ Her yolun motorcusu.
Tenere binicisi. |
|
Başa dön |
|
|
emrello Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
iceboyTR demiş ki: |
AT ile TA gerçekten birbirinden farklı karakterde motorlar. Her ne kadar dışarıdan aynı ebatta çift silindirli gibi dursalarda.
Bence caddeyi ve kıçının keyfini (pardon rahatını) sevenler için TA'yı yapmış honda, toprağı sevenler için AT'yi. |
Valla ben de öyle düşünüyordum ama TA'yı Riva sahil yolunda kırılmış kayanın üzerinde keçi gibi giderken görünce "vay be" dedim.
TA o kadar da asfalt odaklı bir motor değil. Tozun toprağın üstesinden de çok rahat geliyor. Benim gibi işin acemisi bunu beceriyorsa, ustası konuşturuyordur TA'yı. _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
|
iceboyTR Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 3:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
emrello demiş ki: |
iceboyTR demiş ki: |
Bence caddeyi ve kıçının keyfini (pardon rahatını) sevenler için TA'yı yapmış honda, toprağı sevenler için AT'yi. |
Valla ben de öyle düşünüyordum ama TA'yı Riva sahil yolunda kırılmış kayanın üzerinde keçi gibi giderken görünce "vay be" dedim.
TA o kadar da asfalt odaklı bir motor değil. Tozun toprağın üstesinden de çok rahat geliyor. Benim gibi işin acemisi bunu beceriyorsa, ustası konuşturuyordur TA'yı. |
Tabiki cadde odaklı değil tamamen, Vstromu 10 kez cebinden çıkarır toprak üstünde. Ancak gerek süspansiyon, gerek oturuş pozisyonu, gerek yerden yükseliği toprak kullanımında AT'ye göre dezavantaj yaratıyor. _________________ Her yolun motorcusu.
Tenere binicisi. |
|
Başa dön |
|
|
proxima Değerli Üye
|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir sey kastetmiyorum. Neyse o! Son bir ayda 6 ayda satılıga cıkan AT dan daha fazla ardısık ilan var. AT cıları motoruna sadık ve motorun limitlerine felsefesine sadık motorcular sanırdım. Ulkemizde bu dogru degilmis demek. Ingiliz, ve Anzaklarla yazısıyorum adamlar mezara kadar tavrıyla modifiye ustune modifiye ediyorlar motorlarını. Ve kullanıcı profilini bilseniz şaşarsınız. Teki posta memuru bir başkası bir otomobil teknikeri vs. Çok mutevazi bir güruh var öte yandan parayı esirgemeyen ve motoru imkanların sonuna kadar donatan daha bonkör kullanıcılarda...
sadece gözlem. _________________ Kerem Can Cesmebasi |
|
Başa dön |
|
|
|
|