Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tenereahmet Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 2:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Neden olmasın sanat ve motosiklet.Mutlaka iyi bir ikili olur.Ben size hoş geldin diyorum ve çalışmalarında başarılar. _________________ ÇÖL TİLKİSİ |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
harduro Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Golge-Airbrush, hoşgeldin..
Ben de resimle uğraşıyorum ve bu konuya da ilgi duyuyorum ne zamandır..
Şimdilik takipteyim.. |
|
Başa dön |
|
|
Golge-Airbrush Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Arl 01, 2006 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu siteye katıldığım için gerçekten çok memnun oldum ve sıcak merhabalarınız içinde çok teşekkür ederim.
Hakan KUTLUATA arkadaşımın sorusuna gelince.
Kullandığın boya türüne göre bir son kat kullanman gerekmektedir, mesela gördüğün kask akrilik bir boya ile boyandığından sonkat yani vernik olarak ta akrilik vernik kullandım.
Fakat tabiki her tür akrilikte uygun olmıyabilir bence bu tarz uygulamaların verniğide özel bir vernik olmalıdır bu nedenle airbrush için özel üretilen sonderece kaliteli vernikler var ama malesef bunları Türkiyede bulman imkansızdır .
Umarım yardımcı olabilmişimdir . _________________ AirbrusH ArtİST |
|
Başa dön |
|
|
aykanf650 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Arl 04, 2006 11:33 am Mesaj konusu: |
|
|
verdiğin bilgiler için çok sagol hep merak ettiğim bir konuydu bu parlaklığın nasıl elde edildiği teşekkkür ederim _________________ Hakan KUTLUATA F650GS |
|
Başa dön |
|
|
Arsel Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Arl 05, 2006 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam airbrush, motosiklet süslemede çok önemli bir yeri olan airbrush sanatı ile 7 yıldır ilgilenmen çok güzel. Ben hobi amaçlı olarak elektrogitarlar tasarlayıp imal ediyorum, belki seninle ortak bir proje bile yapabiliriz bu konuda ne dersin. _________________ http://www.samsunlife.com
Yamaha Majesty 400 / Arsel Ozgurdal / Samsun |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|