Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
aleko, 2 kere zincir kopardım (hiç başınıza geldimi) 2 side o ringli idi.. biri 2. viteste diğeri 5 inci vitesteydi.. 2 side yayıldı yola kaldı.. biri zaten kelepçesinden kurtulmuş, diğeri ise artık sonuna kadar gerilmiş ve uzun yoldan gelmiş şehir içinde düşük süratte iken koptu, yaşlı bir zinciri birde üşenir yağlamazsan bu kaçınılmaz... (ama dersiniz ki şanslıymışsın)
çok zincir kopmasına denk geldim: arazide, yolda... tabi bu çok süratliyken zarar verici olabilir; ama yaşlı zincir de söyler ben yaşlıyım die... bunun oringle ilgisi yoktur...
her yağ değişiminde değiştirmek tabiki şart değil, ama neden 15 liradan kaçalım.. yağ temiz filtre temiz... iç organlar ter temiz..
gölgenin sıcak olması, genelde devirli ve yüksek süratte kullanılması tabiki yağın daha kısa ömürlü olmasına sebep olur.. fakat 5000km yi geçirmemek yeretli... _________________ ...der __face__
ya face bu siteyi canlandırmak lazım
diğer sitelere çokluk-çocuk doluşmuş
bi de bilen kimse yok, herkes aynı sitede okuduklarını yazıyor
bi sitede transalple ilgili baslıkları aradım, bi baslık vardı
onu da transalpi olmayan ama cok begenen 19 yasında bi kız açmış
şaka gibi di mi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız