Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Sal Nis 22, 2008 9:17 am Mesaj konusu:
hocam benim boy 1.73 ve zarzor parmak ucunda basıyorum. 9 ay bitti. 10.000 de bitti. bana noral geliyor. bence sakın ayarlarıyla oynama. performansını etkilemesin
Tarih: Cum Nis 25, 2008 4:14 pm Mesaj konusu:
bende çok uzun sayılmam 1.77 boyundayım. şuan motor 2.000 kmde rahat kullanıyorum. (1000 km bakımında yalnız arka amortisörün 5 ayarı var ve 4 teymiş. şuan en yumuşak ayarda yani 5 te. bu nedenle motora binince esneme haliyle arttı ve dahada rahat kullanıyorum.) bu arada motorumun ilanı hala güncel ama satılmazsa zaten hafta sonları gezmek zevkli oluyor bu aralar kampanya varmış sıfırı 12.500 nisan sonuna kadar. ihtimal dahilinde belki mayısta fiyatı artar.
Tarih: Cum Nis 25, 2008 9:57 pm Mesaj konusu:
bora33 demiş ki:
bende çok uzun sayılmam 1.77 boyundayım. şuan motor 2.000 kmde rahat kullanıyorum. (1000 km bakımında yalnız arka amortisörün 5 ayarı var ve 4 teymiş. şuan en yumuşak ayarda yani 5 te. bu nedenle motora binince esneme haliyle arttı ve dahada rahat kullanıyorum.) bu arada motorumun ilanı hala güncel ama satılmazsa zaten hafta sonları gezmek zevkli oluyor bu aralar kampanya varmış sıfırı 12.500 nisan sonuna kadar. ihtimal dahilinde belki mayısta fiyatı artar.
artacak artacak stok bitirmeye çalışıyorlar. çünkü türkiyedekiler hala 2007 model bile değil.
lamda sensörü yok. siyah cant ve siyah amartisör ve siyah egzos değil.
bende 2007 ağustosda aldım ama şasi olar 2006
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız