Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
iceboyTR Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Hzr 04, 2010 9:25 am Mesaj konusu: |
|
|
lordlothar demiş ki: |
iceboyTR,
Patronum 2010 VStrom aldı, binada bir de 2007 model var. Gerçekten cici görünüyorlar.
Rüzgar için arkadaşlar tur camı önermişler. İlk baktığım şey olmuştu. 2004 model KLE500 için budur diyeceğim bir marka model göremedim. Almanya'da bir yer buldum. Ama cesaret edemedim. Sanayide yaptır diyenler oldu, ona da güvenedim açıkçası... |
KLE'ye istediğin tur camını tak tam verim alamazsın. Çünkü dizayn olarak küçük bir kafa tasarımı var. Yeni Tenere 660 gibi. Dolayısıyla seni tatmin eder mi bilemem. Ama dediğim motosikletlere tur camı taktın mı yelken gibi oluyor ön taraf. Bütçe olarak DL 650'lere çıkamam diyorsan, Transalp bakabilirsin, onuda es geçersen KLE için tur camı dene bakalım işini görecek mi? _________________ Her yolun motorcusu.
Tenere binicisi. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
BlackRose Değerli Üye
|
Tarih: Cum Hzr 04, 2010 6:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
kle için tour camı yapabilirler illa bir marka model alıp para bayılmana gerek yok.
ama iceboy un dediğide bir açıdan doğru kafa grenajı geniş değil KLE nin. ben tourcamıyla kullanmadım. Kullananlar var tourcamını onlar söylesinler.
KLE500 ü severiz |
|
Başa dön |
|
|
esinti Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Eyl 16, 2011 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar. Foprum tarihi eski ama ben KLE 500 de yeniyim. Yaklaşık bir yıldır 2004 KLE500 kullanıcısıyım. Başka sitelerde bu motorun yakıtı konusunda çok abartılı rakamlar (100kmde 8 litre gibi) gördüm. Ben yaklaşık 500 km'lik Çanakkale-Çan gezimizin bitiminde hesapladığmda 3.9 litre gibi bir rakam çıktı karşıma.En son hesaplamam şehir içi ve uzun yol karışık 290 km-12.6 litre, yani 4.35 litre. Yukarıda yazılanlara göre rekor bende... _________________ Nedim Tiryakioğlu
___ KLE 500 ___ |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|