Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pts Tem 30, 2012 11:59 am Mesaj konusu:
Selam arkadaşlar,
Gezi süper olmuş. Tenerelere bayıldım gerçekten , arazinin hakkını vermişler efsaneler. 450 EXC nin durumu nasıl dı onu merak ettim doğrusu , Tempo eğer EXC ye uygunsa tenereleri ve Transalpları birkez daha tebrik etmek lazım.
Gezi kısa olsa da insanı rahatlattığından insan bir sonraki haftasonunu beklemekten kendini alamıyor.
Resimler çok güzel , paylaşıma devam . _________________
Selam arkadaşlar,
Gezi süper olmuş. Tenerelere bayıldım gerçekten , arazinin hakkını vermişler efsaneler. 450 EXC nin durumu nasıl dı onu merak ettim doğrusu , Tempo eğer EXC ye uygunsa tenereleri ve Transalpları birkez daha tebrik etmek lazım.
Gezi kısa olsa da insanı rahatlattığından insan bir sonraki haftasonunu beklemekten kendini alamıyor.
Resimler çok güzel , paylaşıma devam .
bu siteye böyle moderatör lazım zaten.. kaan yorumların için teşekkürler en azından sitede yanlız değilmişiz onu öğrendik. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız