Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
vala bende güzel sanatlarda okuyorum.yaklaşık 3 yıldır air brush yapıyorum;kaskıma yaptım güzel tuttu.Parlak gözükmesi için üzerine vernik sıktım.bide camsille sildim sonra..Güzel oldu.Air brush da emir şase için ne kullanılmakta onu tam bilmiyorum.demir aksamda hangi tarz boya kullanıyorsun gölge? _________________ KMX 125...her zaman arazi derim...her zaman KMX derim..
Tarih: Sal Arl 26, 2006 11:40 am Mesaj konusu:
Oo abi ne güzel sanatkarlar toplanıyor !! Samsun216 sana nasıl ulaşabiliriz ? Hem sohbet ederiz airbrush hakkında. _________________ http://www.samsunlife.com
Yamaha Majesty 400 / Arsel Ozgurdal / Samsun
demir aksamlar için üretile autocolor lar var farklı markalarda bunlardan kullanman gerekmekte ayrıca tabiki üzerine kullanıcağın vernikte farklı bir vernik türüdür .Örnek bir marka istersen benim kullandığım boya HOK adlı bir boya açılımı ise House of Kolor dur .
umarım yardımcı olabilmişimdir
Not:bu boya markaları ve türleri yurt içinde satılmamaktadır!!! _________________ AirbrusH ArtİST
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız