Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Misafir Misafir
|
Tarih: Pzr Ağu 07, 2011 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
sence beni rahatsız eden insani yardım meselesi mi? yani insanların birbirine yardım etmesinden rahatsız olduğumu mu çıkarttın yazdıklarımdan?
dikkat edersen bu soruma vereceğin ''evet'' ya da ''hayır'' yanıtlarının her ikisi de senin soruna cevap vermemi engelliyor. hayırsa yanlış anlamışsındır ve farketmişsindir, dolayısıyla cevabıma ihtiyacın kalmamıştır. evet ise daha vahimdir ve buna hemen cevap vermek mümkün değildir, önce yazdıklarımın ne anlama geldiğini sana anlatmayı tekrar denemem gerek.
bence sen benim ne dediğimi anladın, ama neden ortada başka bişey varmış gibi sorular soruyorsun ben onu anlamadım.
ölmeyip sağ kalan afrikalılar da beni ölümlerden ötürü sorumlu tutmayacaklar, çünkü ben hazır değilim. olan-biteni anlamaksızın 5 tl'ye içimi rahatlatacak para bulabilirdim belki ama bi şekilde hazır değilim işte. hazır olanlara da öneriyorum, sana da. ben KIZILAY'ı öneriyorum dediğim gibi.
eleştirilerimi önemsemen ise hoşuma gitti. ya da hoşuma gitsin diye önemsediğine yormuş olabilirim ya neyse. ben yine de daha iyisi olduğunu düşündüğüm konuları sana iletirim.
iyi forumlar... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
aadem34 Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ağu 11, 2011 12:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
BAŞLIĞI AÇAN ARKADAŞA GÖKŞİN.E ÇOKÇOK TEŞEKKÜRLER..ZAMAN ZAMAN SİTEYİ ZİYARET EDİYORUM..AFRİKA BAŞLIĞINIZ GİBİ GEÇMİŞTEDE BİR FİLİSTİN İSRAİL BAŞLIĞI VARDI... ORADADA BENZER YAZILAR OKUMUŞTUM..İÇİMİZDE HERZAMAN BUTÜR FİTNE İNSANLAR ELBET OLACAKTIR..BAHSİGEÇEN YARDIM KURULUŞLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN..BEN BUYARDIM KURULUŞLARININ HEPSİNİ İYİ BİLİRİM..ÖYLE SİYASİ BAZI KURUMLARIN VE KİŞİLERİN YAFTALARI BİZLERİ ASLA ENGELLEYEMEZ..HERŞEYDEN ÖNCE DARDA OLAN BİR KARDEŞİNE YARDIMDA BULUNMAK ,BİR İNANÇ BİR VİCDAN BİR AHLAK İŞİDİR....ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA KENDİ ADIMA HER AKŞAM İFTARDA YEDİĞİM ONCA NİĞMETLERİ HESABEDEREK, HERGÜN SMS İLE BİR MESAJ ATARAK O KARDEŞLERİMEDE BİR LOKMACIK KATKIDA BULUNUYORUM...BU VESİLE İLE BU FORUMDAN DUYARLI KARDEŞLEREDE ÇAĞRIM OLSUN...KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR,,HATIRLAYALIM...GOKŞİN VE ONUN GİBİ DÜŞÜNEN DUYARLI ARKADAŞLARA SELAMLAR.. _________________ ENDUROCU Tabiatı tefekkürle temaşa eder. |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Prş Ağu 11, 2011 7:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
aadem34, senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? senin gibi yazan birini ilk kez görüyorum bu sitede! yazdıkların senin ne çapta biri olduğunu gösteriyor. bence artık buralarda yazma, gezinme, bizim yazdıklarımızı okuma, yani DEFOL!!! |
|
Başa dön |
|
|
hercul3367 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Ağu 12, 2011 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
ygr demiş ki: |
aadem34, senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? senin gibi yazan birini ilk kez görüyorum bu sitede! yazdıkların senin ne çapta biri olduğunu gösteriyor. bence artık buralarda yazma, gezinme, bizim yazdıklarımızı okuma, yani DEFOL!!! |
pardon kardeş,niye bu kadar asabisin sen hiç şık
bir durum değil,birilerine defol demen.
bu arada arkadaşlar duyduğuma göre diyenetin açıklaması:
vitirlerde afrikaya bağışlanabiliyormuş.
IHH üzerineden bağış yapmıştım(volkanın dediği gibi onlar anında
ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.)
vitir meselesini yarın kesin olarak öğrenip onuda IHH aracılığı ile
göndereceğim.bilgi edinebilirsem buraya yazacağım. _________________ Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren
direnebilirsen.Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını."Uzaklar" çekiyor
içimdeki seyyahın tasmasını.
[img]http://i885.photob |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cum Ağu 12, 2011 8:02 am Mesaj konusu: |
|
|
ygr demiş ki: |
ygr, forum kurallarını bilmiyorsanız okumanızı öneririm. Buradan öğrenebilirsiniz.
----------
Madde 11 - Duyurularda ve mesajlarda başka bir forum board katılımcısını yada üçüncü şahısları, kurum ve kuruluşları suçlayıcı veya küçük düşürücü nitelikte ve/veya hakaret unsuru taşıyan veya kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan metin, yorum, kelime veya tabirler kullanılamaz. Bunun yapılması halinde kullanıcı önce ihtar edilir, devamı halinde üyeliği iptal edilir. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|