Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 11:05 am Mesaj konusu: |
|
|
dark_face demiş ki: |
neden illa 2003? |
hehh işte bu yaa
aynı fikirdeyim..ama sanırım en son 2003 de çıktığı için tercih hen 2003 isteniyor! fakat yinede bence: makinası iyi durumda, yürüyeni sorunsuz, bakımlı, kazasız belasız olduktan sonra sorun değil dimi?..
hem zaten alınmak istenen makina efsane lakaplı bir makina.. bunu modeli değil; durumu daha önemli değil mi..
zaten satılmak için alınacak bir makina değil.. meraklısı olmalı..
ben 1100 GS alacak olsam iyi durumda olanına bakarım içime sinecek olana.. modele hiç bakmam desem yeri var.. zaten bir çok insanın eski dediği makinalar bunlar.. _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
dark_face Tecrübeli Üye
Kayıt: Jan 23, 2009 Mesajlar: 202 Nerden: istanbul - Sarıyer
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 11:53 am Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
dark_face demiş ki: |
neden illa 2003? |
hehh işte bu yaa
aynı fikirdeyim..ama sanırım en son 2003 de çıktığı için tercih hen 2003 isteniyor! fakat yinede bence: makinası iyi durumda, yürüyeni sorunsuz, bakımlı, kazasız belasız olduktan sonra sorun değil dimi?..
hem zaten alınmak istenen makina efsane lakaplı bir makina.. bunu modeli değil; durumu daha önemli değil mi..
zaten satılmak için alınacak bir makina değil.. meraklısı olmalı..
ben 1100 GS alacak olsam iyi durumda olanına bakarım içime sinecek olana.. modele hiç bakmam desem yeri var.. zaten bir çok insanın eski dediği makinalar bunlar.. |
Sana tamamen katılıyorum dostum. motor alıyorsun sonuçta modelinden çok motoru iyi durumda olmalı tabiki. 2003 model diye bitik bir motor almak çok mantıklı gelmiyor bana. bir de isenilen motor africa olunca iş daha başka tabi. africa için şunu söyleyebilirim. bir daha africa alacak olcam gene 90 - 93 arası eski olanlar tecih ederim. üst modellere göre daha seri ve daha sorunsuz. hiç arıza yapmadığından bazı ufak tefek parçalar yeni seride değiştirilmiş. bir örnek olarak, göbek bilyası eskilerde kapalı tip kullanılmış fakat yeni seride açık tip. dolayısıyla daha çabul toz vs den etkilenip bozuluyor. böyle bir kaçörnek daha var tabi besela eski modellerde amorisör sertlik ayarı yapılabiliyor yeni seride bu yok gibi...
tabi bu benim görüşüm. dostumuz 2003 diyorsa bir bildiği vardır sanırım.
_________________ Hayaller gerçek olunca.... : Africa Twin....
Zafer ÜSTE
Honda XRV750 Africa Twin
Honda CRM250r
Suzuki DL650 Vstrom
Suzuki RM250 |
|
Başa dön |
|
|
kaya Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
dark_face,
Sağlam bir tane bulup yaşlanıncaya kadar binmeyi düşünüyorum.Bir kaç tane AT ye baktım.(1998,2001) Kötü kullanım ve bakımdan dolayı berbat durumda olanları vardı.Açıkçası bir ara moralim bozuldu AT almaktan vazgeçiyordum bile.AT lerde şasi paslanması (iyi bakılmadıysa) görülebiliyor.Akdeniz kıyısında yaşıyorsanız,pas motor için ciddi bir tehlike.Bu nedenle 2002 veya 2003 AT arıyorum. Ha bir de, son model olsa iyi olmaz mı? Ancak sağlam bir biniciden temiz bir AT olursa daha düşük bir modele de hayır demem. |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
kaya, aradığını bulmanı caanı gönülden isterim... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
kaya Yeni Üye
|
Tarih: Prş Arl 10, 2009 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eyvallah __face__, .Acelem yok.Araştırmanın ve bilgi edinmenin tadını çıkarıyorum. |
|
Başa dön |
|
|
|
|