Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 7:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
parçalı mavımı yapacan yoksa kırmızı beyazmı bu arada sele döşemesınıde ıstersen izmirde yaptıralım mehmet hocada tam orjı olsun DJEBEL |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
minik Tecrübeli Üye
Kayıt: May 07, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: adapazarı/SAKARYA
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 8:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
dün bir iş seyahati için sakaryaya gittim akşamına dostlarla oturduk muhabbete.muhabbetinn koyulaştığı sırada çok sevdiğim kardeşim hakkıya motoru sattım(sanırım alkol tesiri ile).hayrını görsün. mekanik olarak bitti boyasını kendi yaptıracak.ama beni uğraşsız bırakdı.yeni bir toplanacak motor bulmalıyım kendime.kış sezonunda her gün boşa dükkan süpürülmüyor _________________ İMAJ HİÇBİRŞEYDİR,ASLOLAN TUTKUDUR,TUTKU ENDURODUR
0532 730 08 27
0543 296 44 33
motominik@yahoo.com.tr |
|
Başa dön |
|
|
oduncu Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah iyiligini versin bugün hevesli hevesli anlatıyodu. dr aldım diye senin motormuydu o. hadi hayırlı olsun banada bi afrika bulup toplasana iki efesten sonra (ben miller içmem) satarsın. |
|
Başa dön |
|
|
minik Tecrübeli Üye
Kayıt: May 07, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: adapazarı/SAKARYA
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
oduncu demiş ki: |
Allah iyiligini versin bugün hevesli hevesli anlatıyodu. dr aldım diye senin motormuydu o. hadi hayırlı olsun banada bi afrika bulup toplasana iki efesten sonra (ben miller içmem) satarsın. |
memet dostum iki miller iç sana istanbulun tapusunu vereyim _________________ İMAJ HİÇBİRŞEYDİR,ASLOLAN TUTKUDUR,TUTKU ENDURODUR
0532 730 08 27
0543 296 44 33
motominik@yahoo.com.tr |
|
Başa dön |
|
|
oduncu Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 10:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
minik demiş ki: |
oduncu demiş ki: |
memet dostum iki miller iç sana istanbulun tapusunu vereyim |
yok hocam yemezler beni millerle sarhoş edip istanbulumu kakalıycan. ben efes içeyim sen bana afrika topla. |
|
Başa dön |
|
|
|
|