Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
angel77 ------------------------
|
Tarih: Prş Ksm 25, 2004 2:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Birtek ben kaldım sanırım bu topice yazmayan...
Dün çok güzel bi kutlama programının ardından okula dönüp derslerimize devam ettik...İlk defa formalite icabı kutlanan törenlerden biri formalite icabı değildi ve eminim benim gibi bir çok öğretmen meslektaşım görevleriyle bu kadar gurur duydular...Neyse asıl gelmek istediğim konu farklı...
Dünyada malzemesi insan olan iki meslek dalı var,biri öğretmenlik biri de hekimlik.Ama sonuçta hekimleri yetiştiren de öğretmenler...İnsanı yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu anlatmak ise...gerçekten de mümkün değil bunu anlatabilmek arkadaşlar...
Şimdi anlıyorum bizi her gördüğü yerde sıkıştırıp''...-o konuyu daha iyi çalış...-bu konudan 4-5 test daha çöz...'' diyen öğretmenlerimi...
Üniversitede dahi şu an saygı, inanılmaz bi sevgi ve özlemle andığım profesörlerimiz vardı saçını başını yolarak bize ders anlatmaya çalışan...
Ama asıl önemli olan her azarlarının sonunda mutlaka ''...-önemli olan öğretim değil arkadaşlar...'' derlerdi...Önemli olan insan gibi insan olmak ,önemli olan sorumluluklarını bilmek,önemli olan saygıyı ,edebi, adabı, sevmeyi hatır hoşluğunu bilmek...önemli olan minneti bilmek değer vermek,değer görmek, unutmamak unutulmamak...
Ve aklıma gelmeyen belki de daha yüzlerce öğüt,şu an sizin aklınızdan geçen yüzlercesi gibi...Şu an bilmem hangi öğretmeninizin kulaklarınızda çınlayan sesiyle,hatıralarınızın bir köşesinde bi yerlere sıkışıp kalmış olan onca öğütten birkaç tanesi bunlar
Ve hepsi hayata dair....
Kaçını önemseyip tuttuk???
Kaçını çocuklarınıza öğüt olarak yineliyorsunuz, bu birbirinden değerli öğütlerin???
Bunları söylemekteki amacım şu...
Çocuklarımız öyle bi yarışın içine girmişler ki bu karmaşık ülkede,ne benliklerini bulabiliyor,ne hayal güçlerini geliştirebiliyorlar,hiçbirine zaman yok hem de bunca teknolojinin arasında,hem de herşey bu kadar kolaylaşmışken...Hepsi tek birey olarak yetişiyor,birlik beraberlik hak getire.Acıma, koruma, kollama,arkadaşlık hak getire...Maneviyat mı???
O da ne? Çocuğun ilk öğretmeni anne - babası...Eğer ilk kazanımlarını sizden doğru olarak alamazlarsa,okulda bizim düzeltebildiğimiz devede kulak kalıyor...Ne demek istediğimi yanlış kelimeler kullanmadan hiç bi yere yanlış bi dokundurma yapamadan aktarabildiysem ne mutlu bana...
HEPİNİZ BİRER ÖĞRETMENSİNİZ HAYAT İÇİNDE,ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU VE MUTLU OLSUN... _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
NTT Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 25, 2004 3:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
ah be Angel
duygulandırdın bizi _________________ www.borusanboru.com |
|
Başa dön |
|
|
xl200 Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 25, 2004 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nuri abi o animasyondan akan göz yaslari varya bozacak siteyi
Anladim anladim harbiden sen kopardin yani
Göksin abiiiiii abi site sabote ediliyo abi nerdesin modlar hadi gelin yaaa
valla bos bos gezersiniz sonra sanal alemde |
|
Başa dön |
|
|
angel77 ------------------------
|
Tarih: Cum Ksm 26, 2004 8:31 am Mesaj konusu: |
|
|
xl200 demiş ki: |
Nuri abi o animasyondan akan göz yaslari varya bozacak siteyi
Anladim anladim harbiden sen kopardin yani
Göksin abiiiiii abi site sabote ediliyo abi nerdesin modlar hadi gelin yaaa
valla bos bos gezersiniz sonra sanal alemde |
ÇOK AYIP İBRAHİM OTUR BAKİİİM ÇOOCUUUM YERİNE!
AÇ DEFTERİNİ ÇIKAR KALEMLERİNİ DE BAKİİİM
Bak yoksa müdürün odasına götürürüm seni _________________
|
|
Başa dön |
|
|
xl200 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 26, 2004 10:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Örtmeniiimmmmm tuvalete gidebilirmiyimmmmmm. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|