Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lordlothar Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 01, 2010 12:10 pm Mesaj konusu: KLE500 den sonra...? |
|
|
Arkadaşlar,
Kendi kendime sorduğum, hayalini kurduğum bir soru var. Size de sorayım.
2 senedir KLE500 kullanıyorum. Genelde şehir içi ev ofis arası kullanıyorum (tek yön 12-13 km) Yoğun trafikte kullanımı rahat. Ara sıra ise çok uzak olmayan mesafelere gidiyorum (maksimum 200 km tek yön) Bu geziler sırasında ise canımın istediği toprak yollara girmek bana iyi ki endurocuyum dedirtiyor. Ancak uzun yolda yüksek hızda titreşim olması, çok rüzgar almam ve yorucu olması yüzünden biraz rahatsızlık çekiyorum. Bu yüzden daha uzun yolculuklara cesaret edemiyorum. Özellikle artçıyla.
77-80 kg arasında gidip geliyorum. 176 boyundayım. Yüksekli olarak KLE500 de çok sorun yaşamıyorum.
Gelelim soruma.
KLE500 den sonra beni hangi motor keser? Tecrübe etmek açısından bir süre 650 lik bir makina mı kullanmalıyım? KLE500 den sonra beni tatmin eder mi hem gidiş hem konfor olarak. Transalp, DL650, bunlara geçersem önemli bir fark olur mu? Ya da benimkinin abisi 650 lik Versys de çok cici duruyor ama dağa taşa olmasa da toprak yola girsem sıkıntı olur gibi.
Ne dersiniz? _________________ Serhat
Kawasaki KLE500
"Ben bir silah hayaliyim ama içimdeki kurşun gerçek" |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
serter Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 01, 2010 12:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence tek silindirmi yoksa çift silindirli bir makinemi istiyorsun buna karar vermelisin ki
bunu yaptığında seçeneklerin daralacak,
Bende versy çok beğeniyorum ama toprakta versy ile sorun yaşarsın
Ben şahsen yeni tenerreden almayı planlıyorum (yada hayal ediyorum) diyelim _________________ Xı-,XI,XI+ |
|
Başa dön |
|
|
lordlothar Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 01, 2010 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Serter,
KLE500 benim ilk motorum. Çift silindirden başkasına binmedim, yazılanlar dışında şahsi bir tecrübem yok malesef :/ _________________ Serhat
Kawasaki KLE500
"Ben bir silah hayaliyim ama içimdeki kurşun gerçek" |
|
Başa dön |
|
|
Scotty Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 01, 2010 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Abicim ben Falconla nelere cesaret ediyorum da sen KLE 500 le çekiniyosun ya onu anlamıyorum.
KLE 500 den sonra daha büyük bir tek silindire binersen bence titreşim neymiş o zaman görürsün |
|
Başa dön |
|
|
Kaptan Değerli Üye
|
Tarih: Sal Hzr 01, 2010 8:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Versysle de bir miktar enduro sorun olmaz,ancak ne transalp,ne versys öyle kle den çok çok üstün motorlar değil,yani geçiş yapmış sayılmazsınız..sorunuzun cevabı bence F 800 GS..ancak imkan meselesi..kolay gelsin.. _________________ Runner st 200 |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|