Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lacivert Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 17, 2010 10:49 am Mesaj konusu: kilometre sayacı |
|
|
Merhaba,
2008 Transalp'imde ön tekere bağlı olan kilometre sayan ve hız gösteren
aparat sıyırmış (plastik dişli) , hız göstergesine aktarım yok ve km sayacı ilerlemiyor.
Sadece dişliyi ya da tekere bağlanan ünitenin tamamını nereden bulabilirim?, ya da uyumlu bir başka dişli var mı?
Deneyimleri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Dostlukla. _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Şub 17, 2010 10:56 am Mesaj konusu: |
|
|
lacivert, Dostum Antalya'da var mı bilemeyeceğim ama, hurdacılar, ikici el malzeme satan, devrik makineleri alıp parçalayıp satanlar var.. oralardan bulma şansın yüksek olur diye tahmin ediyorum...
oralarda yoksa birkaç telefon numarası araştırayım istersen?...
ama benim bulma olasılığım yerler genelde Gölcük, İzmit, Düzce civarlarında olacaktır.. kargo ile gönderirler elbet... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
naproksen Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 17, 2010 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Bizim Dalaman'dan bir arkadaşın başınada benzer bir olay gelmişti. Fethiye'de Honda servisinde (kıvrak motor) 40 TL civarı birşeye parçayı değiştirmişlerdi. Bence ilk önce bir servise sor, çok abartı birşey söylerlerse öyle başka yerden araştır. (bilmiyorum belki de sordun , uçuk bir fiyat verdiler... ) _________________ http://lntoftheotherworld.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
lacivert Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 17, 2010 11:50 am Mesaj konusu: |
|
|
__face__ demiş ki: |
lacivert, Dostum Antalya'da var mı bilemeyeceğim ama, hurdacılar, ikici el malzeme satan, devrik makineleri alıp parçalayıp satanlar var.. oralardan bulma şansın yüksek olur diye tahmin ediyorum...
oralarda yoksa birkaç telefon numarası araştırayım istersen?...
ama benim bulma olasılığım yerler genelde Gölcük, İzmit, Düzce civarlarında olacaktır.. kargo ile gönderirler elbet... |
Sevgili face, sevinirim bir araştırırsan, PTT kargo bir şey tutmuyor
naproksen demiş ki: |
Bizim Dalaman'dan bir arkadaşın başınada benzer bir olay gelmişti. Fethiye'de Honda servisinde (kıvrak motor) 40 TL civarı birşeye parçayı değiştirmişlerdi. Bence ilk önce bir servise sor, çok abartı birşey söylerlerse öyle başka yerden araştır. (bilmiyorum belki de sordun , uçuk bir fiyat verdiler... ) |
Haklısın, sordum, yok dediler.
Fiyatını soramadım bu durumda.
Ancak
Sol sinyalim kırılmıştı, tanesine 135 tl dendi, ben çiftini takım olarak 40 TL 'e değiştirdim (istelik orjinalinden çok güzel).
Eğer tandık honda servisi varsa elinizin altında teli olan , benim için sorarsanız sevinirim.
Sevgi ve dostlukla. _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
|
Pistolero Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Şub 17, 2010 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
İyi bir tornacı rahatlıkla yapabiliyor dişliyi İzmir'de yaptırmıştık geçen sene, aşınmış dişliyi götürmeniz yeterlidir! |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|