Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
nevran Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Mar 26, 2006 10:04 pm Mesaj konusu: 26.03.06-Yılankale |
|
|
Merhaba arkadaşlar;
Hafta sonu Çukurova bölgesinde hava bozuktu.
Akşama kadar dayanabildim evde, saat 16dan sonra dayanamadım ve fırladım dışarı.
Bikaç arkadaşı çağırdım, kimse gelmek istemedi, bizim artçı Ertu'nun bile yağmuru gözü kesmedi. Tek başıma gezinirken aklıma Yılankale geldi.
YILANKALE Adana'dan Ceyhan istikametine giderken yaklaşık 40Km sonra sağda bir dağın tepesinde kalıyor. Tarihi hakkında çok şey bilinmeyen, esrarengiz bir kale. Daha önce 2 kez çıkmıştım, ama akşam ilk defa gittim. Görüntü fena değil. Yolları da iyi, Kale eteklerine kadar araçla çıkabiliyorsunuz, tepeye gitmek için 2-3Km yürümelisiniz. Yol toprak-kayalık bir yol. Kalenin içi ise oldukça bakımsız ve harap durumda...
Yanlız olduğum için kendi kendime 2 fotoğraf çekebildim. Kale pek seçilmiyor ama idare edin arkadaşlar
Bir gün buraya toplu bir gezi düzenleriz inşallah... _________________ <div>...Ruzgarin nereden nasil estigi degil, farki yaratan yelkenlerinizin acisidir...</div> |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
kandofatih Akrobat Üye
|
Tarih: Pzr Mar 26, 2006 10:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
nevran, abii güzel fotolar cekmişsin..paylaşdıhın icin teşekkürrl _________________ SAĞLAM-İŞMOTOR
Kanunİ-BisaN-RamzeY-CeliK Yetkili ServiS
Engiz Sanai Sitesi no:43
19Mayıs/SAMSUN
tel:0362 511 33 98
msn:fatihkocbiyik@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
nevran Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Mar 26, 2006 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim Fatihcim, daha eve yeni, gelebildim...
Ah bir de oralarda olsaydım, birlikte ne yaylalar, ne deniz manzaraları yakalardık... _________________ <div>...Ruzgarin nereden nasil estigi degil, farki yaratan yelkenlerinizin acisidir...</div> |
|
Başa dön |
|
|
nevran Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Mar 26, 2006 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arşivimden gündüz bir yılankale görüntüsü yakaladım...
Bu da tepeden bir görüntü;
ortadaki benim, soldaki Şevket kaptan, Sağdaki de İsmail Reis(Çukurova ayaklarımızın altında)
_________________ <div>...Ruzgarin nereden nasil estigi degil, farki yaratan yelkenlerinizin acisidir...</div> |
|
Başa dön |
|
|
beyazkartal Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Mar 26, 2006 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hatay'a giderken otobandan görür merak ederdim güzelmiş manzarası resimleri paylaştıgın için teşekkürler Nevran kardeşim bir ata sözümüz varya gitmediğin görmediğin yer senin değildir gezmek görmek kadar güzel bi duygu varmı selamlar _________________ KTM EXC 450 R |
|
Başa dön |
|
|
|
|