Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kimyager_tr Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 04, 2005 10:58 pm Mesaj konusu: Kymco Stryker 150 cc |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
kymco stryker 150 cc lik enduro tarzı bir motor var. Bu motor hakkında kafam öyle karışıkki sormayın. Çin malı olmasada tayvanda üretiliyor öncelikle bu kafama takılıyor fakat fabrikası tayvanda son 2 yılın en kaliteli üretim ve en satış karı yüksek fabrikalarından seçilmiş dünyanın bir çok yerine ihracatlarıda var ayrıca kalite sertifikası iso9001 e sahip tayvan daki az fabrikadan biri. Motorun özellikleri fiyat bakımından fena değil diğer cezbedeb tarafıda enduro oluşu bu fiyata enduroda fazla bir seçim yapamıyorsunuz çünkü.
Sizden ricam kullananlar yada bilenler varsa benimle fikirlerini paylaşırlarmı? ne dersin alayımmı yoksa uzakmı durayım incelemeyenler için aşağıya linki veriyorum belki sizde özelliklere bakıp bir fikir verebilirsiniz.
İkinci durum ise benim boyum 1.75 ve motorun sele yüksekliği 88 cm yani bana göre çok yüksek acaba motoru biraz indirmek mümkün oluyormu? amarstörle oynayarak yada başka bir yolla?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim hoşçakalın...
http://www.kymcotr.com/html/urun_002.html |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
okuryazar Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2005 12:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili kimyager_tr,
Bahsettiğin bu motora bir arkadaşımla birlikte bakmış ve açıkcası çok beğenmemiştik. İşcilik kalitesi düşük gelmişti bize. Bir ikincisi ve belkide daha önemlisi ise Beygir gücü ( 12 hp ) ve torku ( 11.1 ) 142 kg. ağırlığına göre bence biraz düşük. Hantal bir makine olabilir. Sele yüksekliği belli ölçülerde düşürülüyor. Bu motor senin binebileceğin yüksekliğe getirilebilir. Ama dediğim gibi ben pek tavsiye etmiyorum. Dediğin doğru bu cc ve fiyat aralığında pek fazla seçme şansı yok. Ben sana 2. el XL200 öneririm. Kolay gelsin. Sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
|
kimyager_tr Yeni Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2005 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkürler arkadaşım haklısın işçilik pek iyi değil ama beygir gücü yanlış veriliyor web sitesinde çünkü bizim türkler yabancı sitelerde verilen 12 kw lık gücü beygir gücü sanıyorlar ve 12 hp yazıyorlar oysa 12 kw lık güç yaklaşık 16-17 hp ye denk geliyor ama bu değişiklik senin fikrini değiştirirmi bilmem sıfır alabilecekken 2. el alma kararı vermek kolay değil kardeşim birde daha ilk motorum olacak bilirsin işte ilk heves ya o yüzden |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2005 4:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şinasi hocam bu motordan bir tane Yantur getirmiş. Orda görmüşsündür. Bana Ağırlık ve b.g oranı kötü geldi.
Saygılar _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
Tenere600 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2005 4:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
kimyager_tr demiş ki:,
Alıntı: |
çünkü bizim türkler yabancı sitelerde verilen 12 kw lık gücü beygir gücü sanıyorlar ve 12 hp yazıyorlar oysa 12 kw lık güç yaklaşık 16-17 hp ye denk geliyor
|
Bence 12 HP, doğru çünkü daha dün Almanya'da yayınlanan Motor Katoloğunda inceledik, bu motoru (tipi gerçekten ilginç TDR 125'e benziyor) 12 beygir maximum sürat içinde 105 km/saat yazıyordu.
TDR 125
Kymco
|
|
Başa dön |
|
|
|
|