Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 28, 2010 Mesajlar: 6 Nerden: Antalya/Manavgat OFFLINE
Tarih: Pts Tem 29, 2013 12:44 am Mesaj konusu: Manavgat - Kuş Yuvası Geçidi - Taşkent - Bozkır Gezisi
Herkese Merhaba,
Nisan ayında yaptığımız, 4 motor - 5 kişilik gezinin foto ve videosunu paylaşmak istedim. 5. kişi artçı ve kameraman olarak bendim Biz Manavgatta ikamet ediyoruz. Alanya Kuşyuvası Geçidi ile başlayıp, Taşkent-Bozkır üzerinden tekrar Manavgatta sonlanan, sahilde terlediğimiz, yaylalarda soğuk ve yağmur yediğimiz harika bir turdu. Herkese tekrardan selamlar, tekeriniz düz bassın... Buyrun...
İlkönce aygırların karnını doyurmalı...
Kuşyuvası Geçidi.. Burası Alanya üzerinden, tam kuzeyini, sahil ve Torosları bağlayan bir geçit. Tünel ve yol çalışması devam ediyor. Ama manzara eşsiz. Haksız mıyım?
Böyle manzarayı bulunca cepteller, fotomakineler şıkırdıyor tabi...
Aygırlar dinlenirken...
Geçitten sonra Taşkent'e doğru ilerlerken yol üzerindeki küçük bir şelale
Buda benim
Taşkent'te sağanağa yakalandık. kendimizi petrole zor attık, kıspetler giyiliyor, sağlam güreş var...
bazılarımızın kıspeti sarıydı
Taşkentten sonra Bozkır'a yoğun sağanak altında gittik. Zor ama bi okadarda keyifliydi. Bozkır da yemek molası verdikten sonra Manavgata devam ettik. Yağmurdan dolayı Taşkentten sonra fotoğraf makinesini kullanamadım. Buda turun videosu...
Tarih: Çrş Tem 31, 2013 12:05 am Mesaj konusu:
askecer, yağmur işin tuzu biberi onsuz olmaz
Manzara ve rotanız güzelmiş. Yağmurdan sonra birde gökkuşağı karesi yakalayabilseydiniz harika olurdu _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Kayıt: Aug 28, 2010 Mesajlar: 6 Nerden: Antalya/Manavgat OFFLINE
Tarih: Cmt Ağu 03, 2013 10:12 am Mesaj konusu:
TA6B, gökkuşağı önerisi için saol, bidahaki sefere artık.
TA35, o en kıdemlimiz, mont + yağmurluk la uğraşmamak için bahar ve kışda bu şekilde takılıyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız