Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Baerun Değerli Üye

|
Tarih: Çrş May 20, 2009 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Balık benzetmen güzelde bunca yıldır otomasyon üzerine yazılım ve donanım yaptığımdan pek katılamıyacağım fikrine eğer dediğin gibi olsaydı aldığın aynı malın 2 farklı tarihte üretilenleri arasında dediğin kadar fark olması gerekirdi.
Bir fark olur fakat bu standartlarda belirtilen değerler kadardır yani aynı reçete ve üretim tekniği ile ancak iki farklı mal arasında bu standartın ön gördüğü kadar fark olur.
Senin dediğin ancak iki farklı fabrikanın üretiminde görülebilecek kadar büyük bi fark , benim dediğim aynı fabrikanın üretimini farklı paketlere koyması sonucu oluşturduğu fiyat avantajı ve satış politikası bilmem anlatabildimmi ?
Diğer yandan bu durum her ürün içinde geçerli olmyabilir gerçekten çok kalitesiz ürünlerlede karşılaşabilirsiniz bunuda göz ardı etmeyin demiştim  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
gallows_f4 Katılımcı Üye

Kayıt: Aug 09, 2008 Mesajlar: 23 Nerden: İstanbul / Beykoz
|
Tarih: Pts May 25, 2009 3:48 am Mesaj konusu: |
|
|
pelletizer demiş ki: |
gallows_f4, Hoşgeldiniz,kaliteli yumuşak balatayı tercih ederim herzaman ,malzemenin kaliteli ve hesaplı olması lazım niye fazla para ödeyelim ki?  |
Teşekkür ederim, kaliteli ve ucuz malzeme edinmek konusunda size tamamen katılıyoru.
Balatalar konusunda benim bildiğim kadarıyla genel olarak; bir markanın balataları tipi ne kadar değişirse değişsin (yağlı balatadan bahsetmiyorum) hepsi aynı yapıda ve kalitede oluyor ve bu balata imalatcısı 5.00 TL yede balata satıyor 90.00
TL yede balata satıyor. Şimdi senin motorun 750 lik diye balata kalıbından dolayı 50.00 TL veriyorsun ama ebat olarak senin balatandan daha büyük, marka aynı, kalitesi aynı olmasına rağmen motorunun 100 lük olması nedeniyle 5.00 TL veriyor. Bence mantıklı değil...
Frene bastığımda durmadığı olmadı şimdiye kadar ve lastikleri 150 ile bile tam fren konumuna getirdi. Açıkcası sorun yok derim ben buna...  |
|
Başa dön |
|
 |
viperumut Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts May 25, 2009 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
parçalar çok uygun fiyata en az aynı kalitde bulunabilir tabii ki bunu blurken biraz fazla para harcanadabilir. arkadaşın dediği doğru hondada aynı parçalar farklı modellerde kull. fakat fiyat farkı uçuk oluyor. fren işi biraz ince iş. sert balataya denk gelirsen disk zarar görebilir. yeni balatayı takmadan önce de diski kontrol etmen lazım torna gerekebilir.saygılar. _________________ Yol Biter Yeni Yol Başlar.
http://genesismoto.8m.com
0539 666 90 99
0543 561 01 21 |
|
Başa dön |
|
 |
mucit Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş May 28, 2009 1:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu hondadan da kıllanmaya başladım. Zaten cbr125 in yedek parça fiyatları 1000 lik motorla yarışıyor. Bilemiyorum, belkide honda tr nin bi haltlar yemesidir. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|