Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
wolfmann08 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 3:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
BELO demiş ki: |
transalp çok para bence o pasraya degmez o motor o parayı vermenin bir anlamıyok o kadar ona para verilecegine ktm alınsın daha iyi parça fiyatları yarıyarıya daha ucuz |
Size katılmıyorum TA nın hem asflat yolda kı kalıte ve rahatlıgı hemde stabılıze azadıke rahatlıgı ve perfonmasını gorunce para olarak kasılıgının hakkını verdıgını goreceksınız fakat yorumunuza saygı duymakla beraber katılmadıgımı bıldırmek ıcın yazdım. bu işler tercıh meselesıdır. bence ıyı olan sızce olmayabılır ama TA kullanna suruculerden bu gune kadar şikyat edenı duymadım sadece yakıtm mevzuu dısında Artvınden sevgı saygılar _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
hakan2 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 4:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
kle göre pigasso daha geniş sele ama transalp daha rahat ve konforlu 2 hafta önce ben aldım rahatım güzel makine _________________ HAKAN SAĞER
İŞİNİ SEVİYORSAN GELİŞTİR SEVMİYORSAN DEĞİŞTİR = honda transalp (2005) |
|
Başa dön |
|
|
BELO Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla dediğim gibi dfiyat çok ta için yakıtınıda bilmiyordum oda artı oldu ben kle 500 ume 30 lralık benzin aldımmı 230 km gibi bir daha alıyorum ama gaz açmak gibi bir huyum yok tabi bunlar hep benim düşüncem dünde bir ta sahibinede aynısını söyledim bana göre çok çok bir avantajı yok kle 500 den _________________
|
|
Başa dön |
|
|
tormator Tecrübeli Üye
Kayıt: Sep 28, 2007 Mesajlar: 197 Nerden: Üsküdar - İstanbul
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 4:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Pegaso, TA ve KLE'ye göre daha ufak tefektir. Eğer dişli lastiklerden takarsanız ve de arazide yağmur çamur demem diyorsanız diğer ikisine göre daha çevik ve atılgandır.
Fakat ben KLE'mden memnunum. Sonuçta her kes kendi motorunu övecektir. Yazdığım ayrıntının dışında kafanızı fazla yormayın. Hepsinin kendisine göre artıları ve de eksileri vardır. Görüntüsünü beğendiğinizi alın derim. _________________ XT660Z Tenere
http://tormator.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
faris Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 7:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tabiki arkadaşlar TA diğerlerinden tartışmasız üstün dür.Ama pegaso ve kle arasın daki bir seçimde tercih kle den yana olmalıdır.Pegaso enjektör lü bir makina kullanıyor ve bu tur sistemler komplike elektronik sistemler içerir.Bakımı ve arızasından heryerde anlayan usta bulmak zordur.Ayrıca aprilia kullanıcısı olan ve parça sorunu yaşayan arkadaşlar oldu.Pegasoda kullanıcıların dan,fazla yaktığına dair şikayetler duydum.Makina nekadar sade olursa okadar az problem demektir.Markanın arkasında duran ithalatçı yoksa uzak durmanı tavsiye ederim.Bence kle bir adım öne çıkıyor hem karburatorlu hemde problemsiz bir makinası var tabii bakımlı olmak kaydıyla,herturlu parça bulunabılıyor ve aynı makinayı kawa en500,gpz500,er5 gibi modellerinde kullanıyor.aralarında en önemli fark ta pegaso tek, kle de çift silindirli makinalara sahip.Tork olarak pegaso üstundur ama vibrasyon kle de yok denecek kadar az dır.Alım satımıda pegasodan kolaydır.Yani kle nın artısı fazla bence.İnşallah bir fikir verebilmişimdir _________________ HP 2-HomePremıum. |
|
Başa dön |
|
|
|
|