Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 29, 2007 Mesajlar: 350 Nerden: Beyoğlu/İST. OFFLINE
Tarih: Prş Nis 09, 2009 8:27 pm Mesaj konusu:
suzuki dr 800 türkiye de nedense pek tutulmadı.800 cc olmasına rağmen tek silindir bildiğim kadarı ile.ve ikinci eli çok zayıf aldınmı elinde kalır diye düşünüyorum.tamirci arkadaşım uzak dursun der. _________________ TransALP-05
Twister -04
suzuki dr 800 türkiye de nedense pek tutulmadı.800 cc olmasına rağmen tek silindir bildiğim kadarı ile.ve ikinci eli çok zayıf aldınmı elinde kalır diye düşünüyorum.tamirci arkadaşım uzak dursun der.
Oncelikle tesekkurler ancak insan azmani boyutlarimi daha once belirttim ve cok arastirma yaptim altimda kaybolmayacak bir tek bu model var + olarak hosumada gitti dr800big satma konusuna gelince tok saticiyimdir temizini bulduktan sonra parca konusundada sıkıntı yaratmadıkca benim icin sorun yok gibi geliyor yakıtı aslında pek onemli deil sordugum sorularda yakıtı nasildir diye sordum ancak o tamamlayici olsun diye sorulmustur
Kayıt: Aug 29, 2007 Mesajlar: 350 Nerden: Beyoğlu/İST. OFFLINE
Tarih: Prş Nis 09, 2009 8:33 pm Mesaj konusu:
suzuki nin diğer enduro ları çok başarılı.neden bir dr 650 veya suzuki freewind düşünmüyorsunuz?parçası bol ve kendini kanıtlamış endurolar bunlar. _________________ TransALP-05
Twister -04
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız