Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Cmt Oca 24, 2009 3:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
FLamen demiş ki: |
Merhaba,
Bu problemin F650 ler için standart bir problem oldugunu duydum.
http://www.ascycles.com/Illustrated_catalog/F650GS(05-up)/catalog_frameset.html bu siteden motorunuzun patlamış resimlerine ulaşabilirsiniz. Buradaki parca numaralarından almak istediklerinize daha kesin ulaşabilirsiniz. Değiştirme aşamasındada faydalı olacaktır. Söküm için ilave aparata gerek olduğunu sanmıyorum ama yağ kaçağı konusunda bir problem çıkmaz umarım. Sonrasında bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.
Kolay gelsin |
Kardeş bu link eror veriyor link başka sanırım. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Oca 26, 2009 1:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sol ön keçeyi bende değiştirdim üstteki toz lastği ile beraber değiştirmek gerek hatta ön tarafın ikisini birden(sağ-sol beraber)değiştirmekte yarar var,tekini değiştirdiğinizde öteki fazla dayanmıyor tecrübeyle sabittir.şu anda sağ tarafıda değiştirmem gerekiyor... _________________
m |
|
Başa dön |
|
|
Gurkan_SENOL41 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Oca 26, 2009 2:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
elin yatkın ise değiştirebilirsin toz keçesinin haricinde altta yağ keçesi var.çatalı komple motordan ve lastiklerden ayır.ilk toz keçesini sonra yağ keçesini çıkar.yağ keçesinde ince sekman vardır.sekmanı çıkardıktan sonra çatalın altında vida var birer tane onları sök .bundan sonra sı biraz kaba kuvvet olacak.zarar vermeden mengene ye mi sıkıştırırsın ellemi yaparsın bilemem ayrılacak ben mengene kullanmadan el ile sökmüştüm.forkoilini de hazır et birazda çatal içini temizlik için gas kolay gelsin.keçeleri bir motosiklet servisine uzaksan herhangibibir bmw oto servisinden de alabilirsin.aynı parça programları onlarda da oluyor. |
|
Başa dön |
|
|
Gurkan_SENOL41 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Oca 26, 2009 2:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
22 000 de aldığım motorumun keçelerini 23 000 değiştirmiştim 50 000 km aynı keçelerle gidiyorum .unutmamak gereken şey işleyen demir pas tutmaz.motorları uzun zaman yatırmayalım en azından hayvanı hafta da bir gezdirelim yeter.ayrıyeten amortisör körüğü bulabilirseniz daha elverişli kullanırsınız.enduolarda pek yoktur çatallar çıplak malesef güzellik uğruna bmw kullanmamış. |
|
Başa dön |
|
|
Çelebi Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Şub 23, 2009 11:00 pm Mesaj konusu: Amartisör Keçeleri |
|
|
Geçen hafta en sonunda keçeleri ustamla birlikte değiştirdik.Çok zor değil ama tecrübe gerektiren bir iş.Kullanımda çok farketti.Gürkan arkadaşın tavsiye ettiği üzere körük mantıklı çözüm gibi,ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
|
|