Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Sebnem_ Tecrübeli Üye

Kayıt: Mar 23, 2006 Mesajlar: 151 Nerden: İzmir Karşıyaka Bostanlı
|
Tarih: Cmt Ksm 08, 2008 7:42 pm Mesaj konusu: İzmir’de bir motosiklet havarisi: Şebnem Aydinç (M |
|
|
İzmir’de bir motosiklet havarisi: Şebnem Aydinç
Bu haftaki portremiz İzmir’den; İzmirriders ve Ladyriders gruplarının kurucusu Şebnem Aydinç‘e motosiklet virüsü 6 yaşındayken bulaşmış. “Dayımın 1956 model 5.90 BMW’si vardı. 6 yaşımda rüzgarı yüzüme yiyince o hastalık başladı” diyen Şebnem, 14 yıldır motosikletle profesyonel düzeyde ilgileniyor.
Şimdi motokros eğitimi ve antrenmanlarıyla kendini geliştirmekle meşgul olan Şebnem, motosiklet sporu ve hobisinde kadınların artık arka seleden inip öne geçme zamanlarının geldiğini söylüyor.
Şebnem şunları anlatıyor: “Birçok motosiklet grubuna, derneğine üyeyim. Bu üyeliklerimin bilgilenme açısından çok faydasını gördüm. Şimdi amacım İzmir’deki kadınları motosiklet konusunda eğitip bilgilendirebilmek. Eğitime çok önem veriyorum ve şu an Milli Eğitim Bakanlığı belgeli motosiklet eğitmeni olarak çalışiyorum. Birçok motosiklet grubunun internet sitesinde de köşe yazarlığı yapıyorum.”
Şebnem’in eğitim faaliyetleri konusunda www.ladyriders.org ve www.izmirriders.com adreslerinden bilgi alabilirsiniz.
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1013209
Menderes Özel
mozel@milliyet.com.tr
Şaşırtan bir skuter
8 Kasım Cumartesi 2008 _________________ Şebnem AYDİNÇ
RÜZGAR GÜLÜ
T.C. MEB Sürüş Eğitmeni
Daima FULL KORUMA, Bilinçli ve Güvenli Sürüş...!
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
kubilaysezer Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ksm 10, 2008 6:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
etkileyici bir indeks.tebrik ederim.gayet güzel anlatmışsınız. _________________ Denizi Özlemeyen Aşkı Anlayamaz....
KubiLay Sezer Yaldız
Yamaha Ybr ESD
125 cc /2012
SAĞLAM İŞ MOTOR
TECHNİC MOTOR SERVİCES ASISTANCE
...................................... |
|
Başa dön |
|
 |
Sebnem_ Tecrübeli Üye

Kayıt: Mar 23, 2006 Mesajlar: 151 Nerden: İzmir Karşıyaka Bostanlı
|
Tarih: Sal Ksm 11, 2008 12:43 am Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Şebnem AYDİNÇ
RÜZGAR GÜLÜ
T.C. MEB Sürüş Eğitmeni
Daima FULL KORUMA, Bilinçli ve Güvenli Sürüş...!
 |
|
Başa dön |
|
 |
dr_inanc_sargin Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Ksm 11, 2008 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
İzmirli bayanlar şanslı böyle bir arkadaşları olduğu için. izmire selamlar.. _________________ hız özgürlük değildir |
|
Başa dön |
|
 |
|
|