Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Ne oldu hocam yine izmirli endurocuları buluşturma hayallerin suyamı düştü.
Vallahi diğer illerdeki guruplara bakıyorum imreniyorum adamlara ne güzel geziler yapıp birlikte olabiliyolar,izmirliler herzaman fos çıkıyo.kimse darılıp gücenmesin ama durum maalesef böyle 10 yıldır izmirde yaşıyor ve enduro kullanıyorum daha 3 motoru geçemedik hiçbir gezimizde.
Lafa geldiğinde herkes gidelim diyor ama gezi günü gelince herkesin bahanesi hazır.Çıka çıka en fazla 3 motor.
İzmirin kaderi bu.
Tekrar herkesten özür diliyorum kimse üzerine alınmasın
Ne oldu hocam yine izmirli endurocuları buluşturma hayallerin suyamı düştü.
Vallahi diğer illerdeki guruplara bakıyorum imreniyorum adamlara ne güzel geziler yapıp birlikte olabiliyolar,izmirliler herzaman fos çıkıyo.kimse darılıp gücenmesin ama durum maalesef böyle 10 yıldır izmirde yaşıyor ve enduro kullanıyorum daha 3 motoru geçemedik hiçbir gezimizde.
Lafa geldiğinde herkes gidelim diyor ama gezi günü gelince herkesin bahanesi hazır.Çıka çıka en fazla 3 motor.
İzmirin kaderi bu.
Tekrar herkesten özür diliyorum kimse üzerine alınmasın
İzmirde endurocuların buluşmadığından eminmisiniz?Ben 10 motordan daha kalabalık araziye çıktığımızı hatırlıyorum.Gerek tek günlük geziler gerekse bir hafta süren uzun turlar yaptık defalarca;yapmaya da devam ediyoruz.
Ya siz çevrenize biraz yabancı kalmışsınız,ya da enduro anlayışınız biraz farklı.
Sinan kardeşim böyle geziler yapıyosanız ne mutlu size. Ama benim söylemek istediğimi bu forum sayfasının başından okuyarak buraya kadar gelirsen anlarsın diye umuyorum.Ayrıca benim enduroculuğumu beni tanıyanlar bilir asfalt endurocusu değilimdir. İnşallah birgün sizinle bir etkinlikte tanışırız ve ne demek istediğimi anlarsınız.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız