Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mankind76 Değerli Üye

Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 55 Nerden: İzmir-Üçkuyular-Göztepe
|
Tarih: Sal Ağu 05, 2008 4:07 pm Mesaj konusu: Boy ve motosiklet seçimi |
|
|
merhaba ben de yeni üye oldum siteye şu an A2 almak için kursa devam ediyorum 32 yaşındayım boyum 1.75 cm ve biraz ağırım 105 kg gibi çocukluğumdan beri ben de motosiklet hayranıyım İngilizce Öğretmeniyim İzmir-Bergama'da şimdi ilk motor olarak scooter düşünüyordum ama kurstaki hocam boşver scooterı vitessiz tehlikeli dedi bi yamaha ybr 125 iyi gider dedi ama benim hayalim enduro zaten aktif olarak dağ bisikletine biniyorum Kawasaki KLE 500 ler çok hoşuma gidiyor gerek fiyat olarak gerekse kalite uygun gibi duruyor ama tabi ilk başlangıç motoru olarak 500 cc fazla gibi ben de biliyorum ufak hacimli bir motorla başlamam gerektiğini ama sizler ne dersiniz teşekkür ederim...  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
bora33 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ağu 05, 2008 4:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence çinlide olsa bir 200 lük kros alın sonra kendinizi yaklaşık 10.000 km arazi yollarda motor kullanarak geliştirin. bunlar sizi zamanla birlikte debriyaj vites gaz kullanımına iyice alıştıracaktır. bundan sonra büyük cc enduro motor aldığınızda her yolda daha rahat ve kendinize güvenerek motor kullanabileceğinizi düşünüyorum. tabi bu yazdıklarım nacizane bir taysiyedir. kle güzel hedef.  |
|
Başa dön |
|
 |
|
|