Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
oguzhankrts Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt May 31, 2008 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bencede klr niye derseniz, dr hava soğutmalı klr su soğutmalı bu yüzden gec ısınır, ve bence klr'nin parçası dr'ye göre daha bol ama yinede karar sizin. Samsun'dan selamlar... _________________ OĞUZHAN KARATAŞ
RAMZEY QM200gy |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
KORBALA Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt May 31, 2008 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
F650 GS. arıza yapmaz. Denge merkezi aşağıdadır her yolda manevra sorunu yoktur. Atlamaya zıplamaya gelmez ama her yola gelir. Ön teker 19 inç. ama 21 inçin lazım olacağı şartlara ne kadar gireceksin ki. Günlük de kullanacaksan eğer 650 tek geçerim... _________________ Her yol enduroya çıkar...
www.karadenizgezginleri.org |
|
Başa dön |
|
|
psile2 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Hzr 01, 2008 12:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yahhu marka çılgınlığına son, kim ne istiyora, ne için istiyorsa alsın güle güle binsin..
Kimi fiyaka , kimi hız , kim konfor , kimi arazide iyi performans ....
Ayrıca tanımların sınırlarında kalmayalım, benim motorum F650GS ve ben enduro kullanıyorum diyorum, ama şehir içinde; kimse de bana o enduro değil diyemiyor...!
Ama verdiğiniz faydalı bilgiler için teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
|
wolfmann08 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Hzr 02, 2008 7:50 am Mesaj konusu: |
|
|
vala benin kullanım alanı içinde yoldada gidiyorum arazidede geçenlerde azerbaycanda yolu kaybettik petrol saha alanına girdik anlamadan, yolda abartısız yarım metreye yakın çukurlar vardı xt 600 arkadaşımız tabiki kolayca sıyrıldı o zemıinden ben ve diğer transalp pekte zorlandı diyemem ama adı enduro değilmiş petke önemi yok ben artvinin orman yolunda da kullanıyorum asfalt duble yolunda da bir sorun yok yani _________________ XL 650 TA 2001
0 RH (+)
Ufuk ÇELİK
www.artvinmotosikletkulubu.com |
|
Başa dön |
|
|
Sheritra Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Hzr 02, 2008 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili arkadaşlar.Bir şey daha Bu Aprilla pegaso motor hakkında.Bu motor sanırsam BMW F650'nin tarzında bir motor.Bu motoruda klr ve dr modelleriyle karşılaştıracak olursak.Sanırım arazi yapısına klr kadar uygun değil.
Ne dersiniz. _________________ Özgürlüğün Başka Adı-
Honda Africa Twin |
|
Başa dön |
|
|
|
|