Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Nis 18, 2008 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
tşk ler hakan kardeşim gerçi geçen sene aldım 2000 model fakat gerçekten çok temiz sağolsun 7000 km yaptım kanaryamla beni hiç üzmedi tabii bende onu sağ yada sol yanlarını yere yatırarak hiç üzmedim kazasız sürüşler tüm endurocularadualarımız tüm iki tekerlere |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
endurocu01 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Nis 20, 2008 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
tekeri düz bassın sarı kanaryanın keyifli geziler güzel resimler bekliyoruz çayın kalesi Rizeden _________________ Sınırzız özgürlük,sonsuz adrenalin |
|
Başa dön |
|
|
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Nis 21, 2008 5:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet adanalı dostum
bmv gurubu yada geziler toplantılarda sizlere bu resimleri ve gezileri aktarmaya gayret ediyorum tüm iki teker dostlara kazasız sürüşler |
|
Başa dön |
|
|
cihanatahan Yeni Üye
|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
selamlar cihan ben,bende rizede bmwciydim,fakat gecen sene okulumun bitmesinden dolayı memleketim olan hataya göctüm motorum suan halen duruyor...bitanecik sefik ustanın kıymetini bilin ve benden cok selam söyleyin onun gibi buralarda yok inanın ve bundan dolayı motorumu satmayı düşünüyorum. |
|
Başa dön |
|
|
ENDUROCU53 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 4:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
cihanatahan demiş ki: |
selamlar cihan ben,bende rizede bmwciydim,fakat gecen sene okulumun bitmesinden dolayı memleketim olan hataya göctüm motorum suan halen duruyor...bitanecik sefik ustanın kıymetini bilin ve benden cok selam söyleyin onun gibi buralarda yok inanın ve bundan dolayı motorumu satmayı düşünüyorum. |
haklısın dostum şefik ustamız bmv konusunda çok iyi onun bu işi biliyor olması bana ve birçok arkadaşa bmv aldırdı .borusan şilt vermesi lazım kendisine , rizeden slm ve sevgiler |
|
Başa dön |
|
|
|
|