Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
minik Tecrübeli Üye
Kayıt: May 07, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: adapazarı/SAKARYA
|
Tarih: Sal Arl 11, 2007 10:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
oduncu demiş ki: |
minik demiş ki: |
oduncu demiş ki: |
Allah iyiligini versin bugün hevesli hevesli anlatıyodu. dr aldım diye senin motormuydu o. hadi hayırlı olsun banada bi afrika bulup toplasana iki efesten sonra (ben miller içmem) satarsın. |
memet dostum iki miller iç sana istanbulun tapusunu vereyim |
yok hocam yemezler beni millerle sarhoş edip istanbulumu kakalıycan. ben efes içeyim sen bana afrika topla. |
buluruz bişeyler ciddiysen _________________ İMAJ HİÇBİRŞEYDİR,ASLOLAN TUTKUDUR,TUTKU ENDURODUR
0532 730 08 27
0543 296 44 33
motominik@yahoo.com.tr |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
oguzhankrts Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 12, 2007 2:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
vallaha senin bu motorun hakkından geleceğine inanıyorum ben. motosikletin son halini merakla beklicem, kolay gelsin inşallah istediğin şekle sokarsın makinayı sağlıcakla kal... |
|
Başa dön |
|
|
minik Tecrübeli Üye
Kayıt: May 07, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: adapazarı/SAKARYA
|
Tarih: Çrş Arl 12, 2007 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
oguzhankrts demiş ki: |
vallaha senin bu motorun hakkından geleceğine inanıyorum ben. motosikletin son halini merakla beklicem, kolay gelsin inşallah istediğin şekle sokarsın makinayı sağlıcakla kal... |
hocam motoru sattım sakaryaya.hakkı kardeşim sabredemedi bitirip verecekdim ama boyasını ben yapacam dedi mekaniğini tamamlayıp bu gün yükledim arabaya ve gönderdim _________________ İMAJ HİÇBİRŞEYDİR,ASLOLAN TUTKUDUR,TUTKU ENDURODUR
0532 730 08 27
0543 296 44 33
motominik@yahoo.com.tr |
|
Başa dön |
|
|
joblackxx Yeni Üye
|
Tarih: Pts Oca 07, 2008 2:00 am Mesaj konusu: |
|
|
minik abi ben cagdas hakkıı abi de ki senin dr650 ben aldım adım cagdas msn imi eklersen sana bi kacsey sormak istiyorum motor hakkında motoru dolapci ali abi nin yardımıyla aldımm bu arada motor iyi gidiyor eline saglık |
|
Başa dön |
|
|
Arvasi3 Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Oca 07, 2008 8:46 am Mesaj konusu: |
|
|
minik gene konuşturmuşsun ustalığını.Yazın yaylada beni bulursan sen benim Küheylan ata binersin bende senin makinaya binerim.yaylaları birlikte gezeriz. _________________ Ben ne oralıyım nede buralıyım.
Diasporalıyım.
Ben aykırıyım Ben kırgınım.
Ben yorgun bir ABHAZYALIYIM |
|
Başa dön |
|
|
|
|