Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Cum Ksm 23, 2007 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
fantazi adına hoş ama güvenle binilir mi?? tabiki hayır. bukadar emek sadece 1-2 dakikalık boş muhabbet ve göz zevki için.. boş işler bunlar boş.. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pitsbull Değerli Üye
|
Tarih: Pts Arl 10, 2007 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
pitsbull demiş ki:
eger bu alet 260 a cıktıgnda hala ustunde durabiliyorlarsa ben TA yı hediye edeyim bari..... tmam ustaya saygı ama 260 ı atıyor bu amcalar.
hocam öyle ama ustalık muazzamsa elbette olabilir.nedne olmasın ama iyice inceleyin.Ama bilirsiniz.Bu tarz şeylerde en doğru olan emeğe saygı duymak.Başka birşey yapamayız maalesef.
|
ustaya saygı dedim zaten, ama 260 ı ustunde goremezsin abi bu aletin. bu aleti sehpaya alıp gaza basmışlardır OK. ama 260 km de yok hocam ya, e bu HAYABUSA mi, oldu olacak HAYABUSA yı gectim deseydi, hikaye hocam hikaye, ama evet alet ustude calısmılar |
|
Başa dön |
|
|
manta_tuning Değerli Üye
|
Tarih: Prş Mar 20, 2008 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
260 km/h çok ciddi bir rakam!!
gösterilen emek takdire şayan,ama motorun aerodinamik yapısı bu hızı yapmaya müsait değil.... |
|
Başa dön |
|
|
endurocu01 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Mar 20, 2008 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
bişeyleri başarmak adına çok güzel bir iş çıkarmış,işlevsellik adına yorum yok _________________ Sınırzız özgürlük,sonsuz adrenalin |
|
Başa dön |
|
|
tough Yeni Üye
|
Tarih: Sal Mar 25, 2008 6:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler! mantık sınırlarını zorluyor... |
|
Başa dön |