Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cemt55 Kıdemli Üye
|
Tarih: Çrş Ksm 21, 2007 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eline emeğine sağlık minik usta. Sanata ve sanatçıya saygı sonsuz. Selamlar. _________________ ''Tüm yollar ENDURO'ya çıkar.''
Cem TOPAÇ / XTZ 660 TENERE
''Dağ Keçimi Özlüyorum'' |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
minik Tecrübeli Üye
Kayıt: May 07, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: adapazarı/SAKARYA
|
Tarih: Prş Ksm 22, 2007 9:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
motor bloğu ve şasenin bir kısmı bitti.montaj başlasın.5. gün ve artık yavaş yavaş toparlanmak gerek
motor şasenin üstüne kendi yerine koyuldu.bu işlem sırasında boyanmış bölgeler zarar görmesin diye bezle koruyoruz
motoru monte ettim en sonunda saplamaları daha sonra sıkılacak.arka maşayı üzerine monte ettim ama amotisör aparatlarında problem var daha sonraya bırakıyorum arka maşanın işlemini
bir kamyon parça var yıkanacak kış günü çırak bulunmuyorki yıkasın. çırakların hepsi okulda
iş yine başa düşüyor.gelen geçende kolay gelsin çamaşırmı yıkıyorsun diyor.la havlevela
tesisatı diziyordum ama içime sinmedi elden geçmesi gerek üzerindekı makaronlar bantlar dilenci bohçası gibi olmuş
tesisatın önceki hali
ve elden geçmiş hali 30 dk uğraşı ve 3 makara izole bant
paralı iş bitti beleş işe devam
günün sonunda motor monte edildi tesisat elden geçti arka beşik monte edildi(kısmen)kuyruk şase monte edildi filitre odası monte edildi radyatör ve tahliye bidonu monte edildi
paralı işlerle biraz daha uğraşalım zzr1100 ün parçaları geldi montajı yapıldı ve sibob ayarları yapılacak.
yarın iki motorunda çalışması gerek(nasıl yetişecekse)
yorucu günün sonunda yine çok iş bitirdim gibime geliyor:) _________________ İMAJ HİÇBİRŞEYDİR,ASLOLAN TUTKUDUR,TUTKU ENDURODUR
0532 730 08 27
0543 296 44 33
motominik@yahoo.com.tr |
|
Başa dön |
|
|
Gurzan Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 22, 2007 11:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
eline sağlık minik usta.
ihtiyar delikanlı yürüyecek gibi. _________________ www.Gultekin.net.ms |
|
Başa dön |
|
|
cenker Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 23, 2007 11:02 am Mesaj konusu: |
|
|
minik usta helal olsun valla çok güzel iş çıkarıyorsun. Benim merak ettiğim konu, o kadar işin arasında hem fotoğraf çekiyorsun hemde gece rapor hazırlayıp siteye gönderiyorsun, uyumaya pek vakit kalmıyor sanırım Çok güzel ve faydalı bir paylaşım, devamını gözle bekliyoruz. _________________ M. Cenk Ertükel
A Rh (-)
0532 745 03 47
R1150 GS 2001-Gümüş At
|
|
Başa dön |
|
|
minik Tecrübeli Üye
Kayıt: May 07, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: adapazarı/SAKARYA
|
Tarih: Cum Ksm 23, 2007 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
sonunda bitirdim:7: :7: :5:
grenajları cilalayıp monte etttim bir iki ayrıntılarla uğraştım onlarda bitti
selesini ve yan kapaklarınıda monte edince daha bi hoş göründü gözüme
ön amatisör keçelerinide değişmem gerek yarınki programıma aldım
ayrıca ön amatisör borularınıda boyamalı
klr bitti zzr de bitti.zzrnin boya işleri için boyacıda sıra bekliyoruz bendeki işlemleri bitti şase montajını sahibi yapacakmış
yarınki program:ön amatisör keçeleri değişecek boruları boyanacak aktarma zinciri alınıp takılacak bütün cıvata somunlar tekrar kontrol edilecek teccübe sürüşü yapılacak sonrasında herhangi bir aksilik çıkmazsa yağ tekrar boşaltılıp yenisi koyulacak ve yağ filitresi değişecek(bu yağ değişme işlemini daha önceden karterde kalan pis ve su karışmış yağın tamamı ile temizlenmesi için uygulanacak) _________________ İMAJ HİÇBİRŞEYDİR,ASLOLAN TUTKUDUR,TUTKU ENDURODUR
0532 730 08 27
0543 296 44 33
motominik@yahoo.com.tr |
|
Başa dön |
|
|
|
|