Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
APM Değerli Üye
|
Tarih: Pts Ksm 12, 2007 11:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
tahatrek,
Sayın Tahatrek;
"...o soğuk havayı hissetmek..." diye cümlenize devam etmişsiniz. Çok hoş bir cümle ve beni de mutlu etti. Ancak benim için soğuk hava bu yaştan sonra (yaş 37) problem olabilir düşüncesi ile motorsikletimi almaya İzmir'e dahi gitmedim. İçim içime sığmasa da ancak Nisan ayı sonunda İzmir'e gidebilirim.
Sevgi ve saygılarımla. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Ksm 13, 2007 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Herşey çok güzelde yaşınızı nıye ön plana çıkarıpta ben bınemem ben yapamam dıye olumsuz konuşuyorsunuz.Son senelerde her mevsıme göre motorsıklet kıyafetı pıyasada mevcut.Sonra 37 yaş öyle ileri bir yaş değilki hele bırde ENDURO bır makına için. |
|
Başa dön |
|
|
tormator Tecrübeli Üye
Kayıt: Sep 28, 2007 Mesajlar: 197 Nerden: Üsküdar - İstanbul
|
Tarih: Sal Ksm 13, 2007 8:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Soğuk hava veya yağmurlu havada da KLE 500 ü deneyin. Kış geldi diye bırakmayın. Bu makina her yola gelir. _________________ XT660Z Tenere
http://tormator.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
APM Değerli Üye
|
Tarih: Sal Ksm 13, 2007 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoca, tormator
Tabi ki yaş problemi bir nebze olsun etkin oluyor soğuk havalarda. Daha doğrusu benim gözüm kesmediği için bana öyle geliyor.
Ama önce sağlık diyorum. |
|
Başa dön |
|
|
tahatrek Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Ksm 13, 2007 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Önce sağlık elbette ama (yaş 36) şimdi binemezsem ileride hiç binemem...ben yinede şimdi bineceğim, binmezsem çatlarım, eve girmeden önce çaktırmadan dokunuyorum (konu komşuya görmemişin motoru olmuş falan dedirtmeden), bu akşam da... sonra bir hışımla eve girip yemek faslı sohbet muhabbet falan filan, daha sonra saat 23:00 ve sonrasında birde bakmışsın kle nin üstünde...Evdekileri küstürmeden tabii. Aile ihmale gelmez. Meraklı komşu dede yine camda sırıtıyor. Aldırış etmiyorum gibi davranıyorum ama dizlerim titriyor biraz soğuk biraz heyecan,..ve bugün bari stop ettirmeden kaldırayım diyorum ve yine stop ediyor. camdaki meraklı gözler; bunun öğreneceği yok dercesine el salyarak camın önünden ayrılıyor...gözün ister istemez o cama takılıyor. yine rezil olduk. sosyeteye. Daha sonra apartman görevlisi kardeşim yine geliyor ve ''BENDE BUNUN HONDASI VARDI...''ÇOK GÜZEL BİR MOTORR'' alışırsın... alışırsın... _________________ f650cs |
|
Başa dön |
|
|
|
|