Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cen-art Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 21, 2007 4:11 pm Mesaj konusu: SPONSOR BULALIM...... |
|
|
Ben diyorum ki.Delimengi Yusuf arkadaşımıza bir sponsor bulsak adam tek başına binlerce km. yol gidiyor herkes ohhh ne güzel olmuş diyor adam yakında belini dogrultamaz maddi olarak bayagı külfetli oluyordur diye düşündüm.Bu benim fikrim degerlendirilebilir _________________
Cengiz ÖNEN -cen-art
İSTANBUL
2006 TA
Enduro olsun çamurlu olsun.
http://www.karbondizayn.com |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
K-pax Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Ekm 21, 2007 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
maddi açıdan külfetli olabilecegini bende düşünmüştüm.bencede mantıklı bi düşünce |
|
Başa dön |
|
|
delimengi Kıdemli Üye
Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: istanbul/kadıköy
|
Tarih: Pts Ekm 22, 2007 12:43 am Mesaj konusu: |
|
|
ben sana ne diyim cengiz abi be , allah razı olsun düşünmen bile yeter , keşke kendi imkanlarım daha fazla olsada daha ciddi geziler yapabilsem ama elde olan budur
bu arada hazır konu gelmişken sonyaptığım gezinin kabaca maliyetlerini yazayım
6000 km için ortalama 100 km 8,5 litre yani km de 250 lira dan 1500 ytl benzin
15 gün için ortalama günlük 70 lira konaklama ve gıda ihtiyacı 1050 ytl ki bunun çokda üzerine çıkıyor zaten
ağır bir yolculuğa çıkmanın transalpdeki bakım maliyeti 1 takım lastik bir takım zincir dişli arka fren balatası ve bozulan ayarlar için sıkı bir bakım
yola çıkarken hiç bitmeyen ve 1000 ytl yi bulan ihtiyaç malzemesi tutarı
bu arada bozulanlar yada bırakmak zorunda kaldıkların kıyafet vesair
biraz para tutuyor ve bu yüzden aslında böyle bir yoculukta mutlaka olması gereken gps daha iyi bir fotograf makinesi belkide bir düz üstü bilgisayar vesair alınamayan eşyalar
biraz dert yanar gibi oldu ama , sen açmışsın topiği , geçen yıl sadece 4500 lira benzin parası vermişim bakımlar ve sair de cabası , bu iş biraz pahalıya mal oluyor gerçekden _________________ www.gezginmotorcu.com |
|
Başa dön |
|
|
cen-art Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 22, 2007 1:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Abicim geçen gün düşünmüştüm dogru düşünmüşüm herhalde motorsikletle bayagı bir maliyet çünkü aynı sıkıntı benim dayımdada vardı ordan biliyorum ama o bisikletle gittigi için yakıt masrafı yok hiç olmazsa birde ögretmen emeklisi işi onunki biraz daha ekonomik oluyordu ama yinede bir takım sıkıntıları oluyordu. Necatibilgen yazarsan tanışmış olursun.Sonuçta sende fabrikatör degilsin ya.....İnşaallah sende gönlüne göre bulursun ne diyeyim _________________
Cengiz ÖNEN -cen-art
İSTANBUL
2006 TA
Enduro olsun çamurlu olsun.
http://www.karbondizayn.com |
|
Başa dön |
|
|
cenker Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ekm 22, 2007 7:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Bana sponsor demeyin tüylerim tiken tiken oluyor _________________ M. Cenk Ertükel
A Rh (-)
0532 745 03 47
R1150 GS 2001-Gümüş At
|
|
Başa dön |
|
|
|
|