Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
havatemiz Değerli Üye
|
Tarih: Pts Eyl 24, 2007 3:01 pm Mesaj konusu: 640 için arka top case demiri |
|
|
Depo üstü çantam var. Çok malzeme koyunca bağlı olmasına rağmen ağırlığı nedeniyle sağa veya sola yatabiliyor. Ben de depo üstü çantayı arka çamurluğun üstüne bağlamak istiyorum. Mevcut iki tutamak yerine bağladığım çanta arazide kayma yapıyor. Spor Moto'ya sordum 640 'ın orijinal arka top case demiri yokmuş. Top case taktırmayacağım ama tam çamurluğun üstünde yer alacak malzemeleri bağlayacak uygun bir demir arıyorum. Demircide bir şeyler yaptırmadan önce sormak istedim. Onerisi olan varmı ? Başka markaların bağlama demirleri 640 'a olurmu ? _________________ KTM 640 LC4 Enduro |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
WeaponX Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 26, 2007 12:47 am Mesaj konusu: |
|
|
hein gericke'den tuareg çanta tavsiyem. kayışlı kopçalı... sık sıkabildiğin kadar... dangır dungur hopla zıpla bana mısın demiyor _________________ Alfa Romeo 2.0 Selespeed '04 - KaraPanter Jr / BMW 1.16i Special Ed. '06 - Kara Panter 3rd / KTM 640 LC4 SM - Turanj |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 26, 2007 10:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Hava temiz Hocam,
640' da top case in çok sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. Arazide kırılma riski çok fazla. Şahsi kanaatim , çok büyük olmayan soft depo üstü çantayı özel bir aparat ile seleye bağlamanız olacak. Şahsım adına 640 End da denenmiş ve gayet memnun kalınmıştır. tabanı fermuarlı olduğundan istediğimde sökülebilmesi kolaylık sağlıyor.
Kolay gelsin _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
uzbi45 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 26, 2007 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
LC 4 kullanan moto-park.com'da bir arkadaş yaptığı taşıyıcıyı uygulamalı açıklamıştı. |
|
Başa dön |
|
|
malik Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Eyl 28, 2007 8:38 am Mesaj konusu: |
|
|
bende kendi lc4 ün arka canta bağlama demirleri var onlar işine yaramıyormu... |
|
Başa dön |
|
|
|
|