Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 291 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Pzr Ağu 05, 2007 5:33 pm Mesaj konusu:
Hadi ya, ben sahibinden.com'da bi tane plakalı görmüştüm ama...2003'ten sonra plaka izni çıkmamış falan diye bir durum duydum ama doğru mudur? Bu plakalı değilse bana uymaz zaten her türlü kullanabileceğim bi makine olması lazım...
Kayıt: May 30, 2007 Mesajlar: 329 Nerden: istanbul OFFLINE
Tarih: Pzr Ağu 05, 2007 5:40 pm Mesaj konusu:
Abi bunların plakasının olmamasının sebebi bunlar prof. pist motoru günlük kullanmakiçin degil ama keyfin bilir ama 2.motor olabilir . _________________
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 291 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Pzr Ağu 05, 2007 5:53 pm Mesaj konusu:
Ya şimdi bi daha baktım sahibinden.com'a, arkada sinyalleri falan olmayan motorların arka plastiğe plaka yapıştırmışlar ve ciddi ciddi 4-5 tanesine plakalı diyor.
Ha bu arada naptın ya biz daha bi motoru zor alıyoruz 2. motor olabilir demişsin
Arkadaştakinde plaka yoksa XR400R'e yöneleceğim zaten, baya güzel motormuş trail için.. Bunun sıfırını bulma imkanım var mı, üretimden mi kalktı, yoksa artık getirmiyorlar mı, veya istesek parayı versek Honda bayisine getirmezler mi?? Çok sordum ama bi cevap alabilirsem tam süper olur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız