Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
o iş olmuyor abicim, bi ton iş gerekiyor. mototal a gidip bir güzel 150euro'ya hepco becker demirlerini alıyosun... _________________ Okan TEZER İstanbul/Moda 0Rh+
KTM 950 Adventure
Tarih: Pzr May 25, 2008 2:40 pm Mesaj konusu:
enjoksiyonsuz modellerin herhangi bir sorunu varmı peki yani ie daha az yakıyor digeri ondan fazla yakıyor gibi _________________ keeway supershadow
23 FS 960
Tarih: Pzr May 25, 2008 9:53 pm Mesaj konusu:
Sanayide bir demirci ustası buldum, ben gösterdim o büktü ve kaynattı, şimdi Hepko Becker den daha güzel olduğuna inandığım bir koruma demirim var . Maliyeti : demir ve işçilik dahil 60-70 YTL civarı. Şimdi de yan çanta aparatı yaptırmak için örnek resim arıyorum varsa gönderebilirseniz çok sevinirim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız