Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
moxy Yeni Üye
|
Tarih: Sal Nis 04, 2006 9:37 am Mesaj konusu: SERVİS ARIYORUM... |
|
|
Yeni bir motor aldım..
Bu benim ilk motorum..
BMW F650.
Motorumun bakımını yaptıracak ANADOLU YAKASINDA Maltepe civarında BMW servis bilgilerine ihtiyacım var..
Tüm yardımları için şimdiden teşekkürler.. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
gezginci Değerli Üye
Kayıt: Aug 02, 2006 Mesajlar: 81 Nerden: İstanbul-Haznedar
|
Tarih: Prş Ağu 17, 2006 12:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
istanbul yakası olsa varda anadolu yakası zor yok gibi _________________ CBR 1000 F
BMW F 650
http://www.motorcu.biz |
|
Başa dön |
|
|
apache_77 Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Ağu 17, 2006 12:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Avrupa Yakası var. Ata Motor. Selamlar. _________________ Gezmeyi ve keşfetmeyi seven bir şahısım işte.
F650
İstanbul |
|
Başa dön |
|
|
kawabata Katılımcı Üye
Kayıt: Nov 06, 2010 Mesajlar: 17 Nerden: Bostancı - İstanbul
|
Tarih: Pts Ksm 08, 2010 11:10 pm Mesaj konusu: servis arıyordum |
|
|
Topic çok eski gerçi, 4 sene olmuş ama eskileri güncellemek yeni açmaktan daha iyi herhalde.
Bugün birkaç saat boş vaktim vardı ve motorumun ön frenleri bir süredir sorunluydu. İnternetteki usta tavsiyelerinden kafam karıştığı için bakım işini erteleyip duruyordum. Her nedense Bostancı sanayi sitesine gittim ve bir motor tamircisi aramaya başladım. Şans eseri Hakan Bitnel isimli arkadaşın tamirhanesini gördüm ve açıkçası motorumu adam akıllı kendine getirdiği için servisinden memnun kaldım. Amortisör ve motor yağlarının değişimi, balata ve rulman değişimi gibi işlerimi hallettiler. Anladığım kadarı ile arkadaşın uzmanlık alanı granaj boyama işleri ama ekibiyle birlikte benim derdimi de rahatlıkla çözdü.
Servis arayışında olan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim. Hele benim gibi cahil bir motorcuysanız, ustanın muhabetli ve sabırlı olanını tercih edin ki, birşeyler öğrenme fırsatınız olsun. _________________ Özgür BARIŞKAN
96 Honda Transalp
37 yıllık yaşam ve 2 yıllık motor tecrübesi. |
|
Başa dön |
|
|
|
|