Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
motoral Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 16, 2006 11:22 am Mesaj konusu: fz6 fazer nası bişi |
|
|
merhaba xt660 satıp fz6 fazer almayı düşünüyorum 660 bazı sorunlarım vardı hallettim ama motordan soğudum birkaç araştırma yaptım fz6 istediğim kriterlere uyuyor almayı düşünüyorum hız ve güç olarak tatminkar oduğunu düşünüyorum 66o tan sonra nasıl olur kullanan arkadaşlar veya bir bilgisi olan arkadaşlaryardımcı olursa sevinirim sizce iyi bir tercihmi enduro olarakta kullanmak istiyorum şehir içinde 660 gayet rahattı. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
alituter Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 16, 2006 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
motoral, istediğin tüm cevapları burda bulabilirisn. www.fazerturkiye.org _________________ Eski Fazercı, şimdi yaya... |
|
Başa dön |
|
|
alituter Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 16, 2006 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
motoral, istediğin tüm cevapları burda bulabilirisn. www.fazerturkiye.org _________________ Eski Fazercı, şimdi yaya... |
|
Başa dön |
|
|
alituter Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 16, 2006 3:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
Başa dön |
|
|
sufi_dreams Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 23, 2006 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
motoral, fz6 fazer nası bişi demişsin...
kusura bakma ama Türkçe'yi daha düzgün kullanmaya davet ederim seni.sorunun cevabına gelince fazer tüm beklentilerine cevap verebilecek harika bir motor.türkiye'de klasik olmasından korkuyorum. _________________ KAH ÇIKTIM BULUTLARA SEYREYLEDİM ALEMİ,
KAH İNDİM YER YÜZÜNE ALEM SEYREYLEDİ BENİ... |
|
Başa dön |
|
|
|
|