Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ecg Yeni Üye
|
Tarih: Sal Tem 04, 2006 1:27 pm Mesaj konusu: Motor almak istiyorum ama ne |
|
|
Daha önce yazdıklarım tamamen eksik ve saçmaydı herkesden özür dilerim.
Ben Evren motorsiklete karşı merakım var 26 yaşındayım daha önce hiç kullanmadım 1.93 boyunda ve 100 kilo civarındayım.yuksek endurolara geçmeden düşük bütceli 3000-4000 ytl civarı bir motor ile kendimi geliştirmek istiyorum ancak boydan dolayı ve hiç kullanmadığım için teknik özellikleri dahi hiç birşeyi bilmiyorum.Buradan okuduğum kadarıyla bilgilenmeye çalışıyorum.
Sormak istediğim bir soruda önce kursa gidip ehliyet almakmı yoksa kendi başına öğrenmek mi daha yararlı olur.
Teşekkur ederim. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TOL Kıdemli Üye
Kayıt: Jul 14, 2004 Mesajlar: 600 Nerden: İstanbul/Ataşehir
|
Tarih: Pzr Tem 23, 2006 6:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evren sorun biraz eski ve kimse cevap vermemiş belkide başka bir forumda cevap almışsındır ama ben yinede kesinlikle ders al derim, unutma ehliyet almanda motoru kullanmanı sağlamayacak sonuçda bu bisiklet değil motosiklet, trafikte kullanılan bir taşıt ve trafikle aranda üzerindeki giysiler haricinde hiç bir şey yok. _________________ Tolga------------------------------------------- |
|
Başa dön |
|
|
Dyna-Speed Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
hocam sen sıfır deil de ikinci el bi enduroyla başla istersen.. gerçi ilgi alanına hangi tür motosikletler giriyor bunu da bilmiyorum ama .. _________________ Kontrolsüz Güç, Güç Değildir !..
I Love Supermoto & Speed <<< |
|
Başa dön |
|
|
WeaponX Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 10:13 am Mesaj konusu: |
|
|
önce ehliyet |
|
Başa dön |
|
|
uzbi45 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 10:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Uzun boy icin uygun bir baslangis endurosu Honda NX-4 Falcon olabilir.
Bu aralar 5500 YTL civarinda. Bu arada butceyi olustururken 1000 YTL'yi bulabilecek guvenlik ekipmanlarini unutmamak lazim.
Belki onumuzdeki sezonu bekleyip oyle hareket etmek en iyisi.
Ben halihazirda bir Cin motoru kullaniyorum. Motorsikletin parcalarinin dayanimi cok kotu. Arazide fazla zorlamaya gelecek araclar degiller. |
|
Başa dön |
|
|
|
|