Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Jan 27, 2006 Mesajlar: 136 Nerden: izmit & sakarya OFFLINE
Tarih: Pts Nis 24, 2006 7:17 pm Mesaj konusu:
seaman_laz, hemşerim merhaba
mail atmışsın buradan cevaplamamın bi mahsuru yok sanırım.
evet kaldırttım. boyum 1,83 . boy sorunun yoksa yükselttir.kros yaparsan işine yarar. hem daha yakışıklı oluyor.
benimkide ilk aldığımda biraz zor boşa geçiyordu şimdi çok güzel vitesler.
titreşim vibrasyon olmayan krosa binmedim binenide duymadım. vibrasyon biraaz fazla biraz az olabilir bundaki biraz fazla gibi.
lastikler asfaltta çok kötü tutunmuyor tek keliyle bu. ama bu tüm çin malı lastikler için geçerli. ben adamları haklı buluyorum. motorun 10 da 1 parasını latiklere bağlamamaları normal.
o performans paketine gelince en önemli nokta. ben fuarda tüm krosları inceledim ve bilgi edindim. hepsinin motorları tıpatıp aynı desem yalan olmaz. işte bu noktada skyteam firması sadece kros üreten bi firma, bu tecrübeden dolayı olacakki. avrupa standartların dışında , yakıtı arttıran performası arttıran karbürotör , dişli ve eksoz ilave etmiş seçenek sunmuş.bu sana kalmış. bu benim edindiğim bilgi ve tecrübemdir.
şikayetlerim. vibrasyon. lastikler. yuvarlak far.
iyi tarafları. çok dengeli (arazide birkaç kez kontrolu kaybettim, düşmemekte inat etti motor )
hiçbir çin malı motor kalkışta geçemiyor. (toplu geziler yapıyoruz hepsinden geliyor sadece 250 shoperlar sonradan geçiyor oda düzlükte)
yükseklikte yay alışınca düşüyor biraz. hem 2 kişi daha rahat ve güvenli oluyor. yükseltmenin bi engelini yaşamazsın 2 kişi binerken.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız