Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Prş Arl 16, 2004 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Gel Gel Gell KTM e gel |
Gelecem gelecem bekleyin siz. Öyle bi gelecemki hemde . Zaten kaışıntılar yoğunlaşmaya başladı. Hayırlısı artık. _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
afro Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Arl 16, 2004 1:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar. KTM ye takılmış olmasam. KTM grubunda işim ne. Gider BMW ye yazarım. Hem ne oluyo öyle toplu saldırmalar felan.
Teker teker gelin ulaynnnnn!
Hard-saw hocam. (Beni de alıştırdınız "HOCAM" demeye. KTM ci jargonu mu bu?) Rahata falan alışmadım ben yaw. 2 aydır BMW kullanıyom. Siz beni Africa'da görmediniz.
Ölü topici canlandırdım işte, kötü mü oldu. Zincir sizin zayıf noktanız anlaşılan. Bu arada yeni duydum; Kadıköyde iki bar varmış birinin adı Şaft'mış, diğerinin Zincir. _________________ Tolga Demirel
AfricaTwin2000 |
|
Başa dön |
|
|
HaRd_SaW Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 16, 2004 1:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
afro demiş ki: |
Arkadaşlar. KTM ye takılmış olmasam. KTM grubunda işim ne. Gider BMW ye yazarım. Hem ne oluyo öyle toplu saldırmalar felan.
Teker teker gelin ulaynnnnn!
Hard-saw hocam. (Beni de alıştırdınız "HOCAM" demeye. KTM ci jargonu mu bu?) Rahata falan alışmadım ben yaw. 2 aydır BMW kullanıyom. Siz beni Africa'da görmediniz. |
Hocam asıl sen beni tanımadın sana Süleyman Memnunun orda WR250 denettirmiştim hani sen her cumartesi gelirdin hani
Saldırma yok davet&kışkırtma var
KTM e saygılar
|
|
Başa dön |
|
|
afro Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Arl 16, 2004 4:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Özhan, tamımammı hocam. Hatta zincirin kopup motor bloğunu çatlatmıştı da onu hallatmeye çalışmıyormuydun sen. Hatta hatta 640'ını ilk aldığında, Fevzi Yücel'de tanışmıştık. Bakımlarını falan yaptırıyordun.
Neyse dişlilere devam. Topici şişirmeyim ben... _________________ Tolga Demirel
AfricaTwin2000 |
|
Başa dön |
|
|
HaRd_SaW Kıdemli Üye
|
Tarih: Prş Arl 16, 2004 4:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet hocam o benim
blok çok şükür oldu gayet güzel bi şekilde!!! hatta hart haurt gazlamaya bile başladık. cumarteside belgrattayız buyur gel
|
|
Başa dön |
|
|
|
|