Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
vennecm Değerli Üye
|
Tarih: Pzr May 04, 2014 1:29 pm Mesaj konusu: Kask İçi İletişim Hakkında |
|
|
İyi günler
Motosiklette uzun yolda kaskımız varken ön ve arkadaki kişi arasında iletişim kurmak çok zor oluyor bu sorunu çözmek için tabiki kulaklık telsiz sitemi falan kullanıyorlar ancak benim bu kulaklıklar hakkında hiçbir fikrim yok. Hülasa sizlerin kullandığı çok kablosu amfisi kolonu olmayan insanı çok uğraştırmayacak üzerinde bomba bağlıymış gibi hissettirmeyecek bir kulaklık sitemi lazım piyasada dolu ancak hangisine güvenilir???Sizin kullandığınız memnun kaldığınız veya arkadaşlarınızdan "falanca markanın bende var çok güzel" diye duyduğunuz bir cihaz...Önerileriniz bekliyorum _________________ Hasan Durmaz
Bizde Motorraşkı War
GS |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
aerdal Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal May 06, 2014 8:19 am Mesaj konusu: |
|
|
selamlar;
bende uzun süre kask içi iletişim hakkında araştırma yaptım. Çok fazla bütçe ayırmak istemedğim için ucuz ama işimi gören bir cihaz olarak BT İntercom aldım. Şimdilik memnunun 120 km hızla giderken telefona cevap verdiğimde karşı taraftaki sesimin net geldiğini söyledi. Diğer ürünler nasıldır bilgim yok ama bu cihazı araştırabilirsin. Şarj süresi de oldukça tatminkar... _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
|
Birinci Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal May 06, 2014 9:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende de BT marka var ve gayet memnunum, o fiyata bence çok geçerli bir interkom tavsiye ederim hocam.. _________________ ! Caponord ! |
|
Başa dön |
|
|
vennecm Değerli Üye
|
Tarih: Sal May 06, 2014 11:00 am Mesaj konusu: |
|
|
sizdeki cihazı bulamadım bi link verir misiniz?birde sizin cihazda su geçirmez özelliği var mı ve konuşmak için düğmeye basmak falan gerekiyor mu çalışma sistemi nasıl _________________ Hasan Durmaz
Bizde Motorraşkı War
GS |
|
Başa dön |
|
|
Birinci Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal May 06, 2014 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam Midland BT X1 modeli var bende. Su geçirmez özelliği mevcut, kaska giren hava ve sese göre kendiliğinden iç sesi otomatik arttırıp azaltıyor. Bende henüz yeni aldım sayılır ama müzik dinlerken konuşmaya başlayınca artçı ila direk bağlantı sağlıyor. Telefonla konuşurken tuşa basıp açtım ama basmadan açılır mı bilemem denemek lazım ve gerçekten uygun bir rakama aldım kahramanlarda bir aksesuar dükkanından. Detaylı bilgi için özelden yazabilirim yada sakıncası yoksa dükkanın ismini burdan da söylebilirim. _________________ ! Caponord ! |
|
Başa dön |
|
|
|
|